Ylä-Savon Golfseuran Klubimestari mallia 2022 on Jani Svärd. Hän voitti mestaruuden nettotuloksella 70 (br 80).

Klubimestaruudessa pelataan tasoituksellinen lyöntipeli. Svärdin lyöntitulos oli 80, josta vähennetään hänen tasoituksen antama slope 10, joten nettotulos on 70.

Naisten sarjan voiton vei Kaisa Silaskivi 82 lyönnillä, 50-vuotiaiden miesten paras oli Heikki Kärkkäinen tuloksella 74 ja yli 60-vuotiaiden miesten sarjassa voiton vei Matti Martikainen tuloksella 74.

Miesten sarjassa toiseksi pelasi Arto Haaksluoto (73) ja samalla tuloksella kolmanneksi sijoittui Marko Laitinen.

Naisten sarjassa toiseksi sijoittui Mirja Martikainen tuloksella 90.

Yli 50-vuotiaiden sarjassa toiseksi sijoittui Timo Poikonen (77) ja kolmanneksi Kari Puumalainen (84). Yli 60-vuotiaiden kakkonen oli Mikko Alaraasakka (76) ja kolmonen Esko Koistinen (76).

Jani Svärd voitti klubimestaruuden pelattuaan kentän nettotulokseen 70.