Kausimaksu säilyi ennallaan 

Vuoden ensimmäiseen kokoukseen torstaina kokoontunut johtokunta päätti pitää ensi kesän pelikausimaksun ennallaan. 

Maksun suuruus nousi esille jo syyskokouksessa, ja siksi johtokunta kävi aiheesta keskustelua uudelleen. Kokouksessa vertailtiin Ahmon hintoja todettiin, että YSG taitaa olla hintatasoltaan edullisin seura yli sadan kilometrin säteellä! 

Pelikausimaksu on useissa seuroissa vähintään 450 euron tienoilla, joten YSG toteuttaa hyvin ydinajatustaan, eli tarjoaa jäsenilleen edullisen mahdollisuuden golfin harrastamiseen. 

Greenfee-maksuissa johtokunta päätti ottaa ensi kesänä käyttöön kuukausihinnoittelun. Toukokuun hinnat ovat samat kuin viime kesänä. Kesä- ja elokuussa ysikierros maksaa viitosen enemmän, mutta on silti vielä lähialueen edullisin golfkierros. Heinäkuussa golfkierros maksaa kolme euroa enemmän kuin viime vuonna. Koko päivän greenfeen-hintoja korotettiin vain muutaman euron verran. 

Maltillisilla hinnankorotuksilla pelimaksut pysyivät edelleen edullisella tasolla. Ja kun kausimaksu säilyi ennallaan, on se nyt edullisempi aikaisemmin: jos kesän aikana pelaa enemmän kuin 15 ysiä, pelikausimaksu tulee halvimmaksi! 

Toinen keskusteluissa ollut aihe syksyn mittaan on ollut seuran pro-tilanne. Perusteellisen ja monipuolisen keskustelun jälkeen johtokunta päätti selvittää vielä muutamia yksityiskohtia ennen päätöksiä. 

 

Kokouksen alussa johtokunta järjestäytyi ja valitsi toimikuntien puheenjohtajat.  

Taloustoimikunnan puheenjohtaja toimii puheenjohtaja Kari Puumalainen. Kenttätoimikunnan puheenjohtajana toimii Jari Aho, kilpailutoimikunnassa Harri Partanen, klubi- ja naistoimikunnan puheenjohtajana toimii lady-kapteeni Kaisa Silaskivi, markkinointi- ja viestintätoimikuntaa vetää Tommi Korpihalla, juniori- ja valmennustoimikuntaa kapteeni Antti Piippo ja talkootoimikuntaa johtaa Risto Niskanen. 

Ainostaan senioritoimikunta jäi ensimmäisessä kokouksessa ilman puheenjohtajaa. Pallo siirtyykin nyt toimikunnalle itselleen, joka saa valita keskuudestaan puheenjohtajan. 

Seuran varapuheenjohtajana valittiin jatkamaan Tommi Korpihalla ja sihteerinä jatkaa Kirsi Hukkanen. 

Johtokunnan seuraava kokous on helmikuun puolivälissä. Maaliskuussa on luvassa koulutusta uusiin sääntöihin ja paikka on näillä näkymin Eerikkala, jonne voidaan matkustaa yhteiskyydillä. Tästä retkestä tarkemmin, kun päivämäärä varmistuu.