Ylä-Savon Golfseura piti kevätkokouksensa koronarajoitteiden vuoksi videokokouksena torstaina 8.5.

Kokous myönsi tilivelvollisille tili- ja vastuuvapauden. Tilikauden tulokseksi muodostui 16 300 euroa. Aiempia vuosia suurempi tulos selittyy pitkälti sillä, ettei seuralla ollut poistoja yhtä paljon kuin edellisvuosina.

Toimintatuloja yhdistykselle kertyi noin 10 prosenttia edellisvuotta enemmän, muilta osin merkittäviä poikkeamia talousarviossa ei ollut.

Myös johtokunnan laatima toimintakertomus hyväksyttiin. Seurassa oli kauden päätteeksi 675 jäsentä. Kauden aikana Ahmolla pelattiin yhteensä 14 601 kierrosta, joka oli huonojen säiden vuoksi yli tuhat kierrosta vähemmän kuin edellisvuonna. Vieraspelaajia Ahmolla kävi edellisvuotta enemmän, kaikkiaan 1153, kun edellisvuonna vieraspelaajien määrä oli parikymmentä vähemmän.

Seuran suurin urakka viime vuoden puolella oli harjoitusalueen remontin aloittaminen. Kaikkiaan 70 000 euron remontti jatkuu vielä tänä keväänä ja loppukesästä uuden harjoitusalueen pitäisi olla käytössä.

Kentällä seuran talkooväki siisti alueita ja rakenteli monia olosuhteita parantavia uudistuksia.

Tulevan kauden näkymät

Kausi alkaa Ahmolla sunnuntaina normaaliin aikaan. Jäsenmäärä on kehittynyt mukavasti, joskin määrissä on jonkin verran näkyvissä koronan aiheuttamaa epävarmuuutta.

Tuoreimmat valtioneuvoston päätökset sallivat kuitenkin ulkona harrastamisen. Uskomme, että myös kokeneemmat jäsenet rohkaistuvat tulmeaan harrastuksen pariin ja siksi jäsemäärän ja greenfeemyynnin arvioidaan kehittyvän alkukesän aikana suotuisasti.

Seuran väkeä kannustetaan pitämään huolta terveydestään ja harrastamaan golfia entiseen tapaan, tietenkin turvavälit ja koronaohjeet huomioiden. Klubilla ja kentällä on tehty toimenpiteitä, joilla estetään mahdollisimman tehokkaasti koronaviruksen eteneminen.

Johtokunta seuraa koronaohjeistusta tiiviisti ja tiedottaan muutoksista viipymättä.

Tervetuloa Ahmolle!

Categories: Uutiset