Kilpailuohjeet

Kilpailuihin osallistuminen ja ilmoittautuminen

Kilpailija voi osallistua yhdellä kilpailukierroksella vain yhteen kilpailuun kerrallaan. Osallistumisoikeus kilpailuun kerrotaan kilpailukutsussa. Tasoitusraja ilmaisee sen korkeimman sallitun tarkan tasoituksen, joka pelaajalla saa olla kilpailupäivänä. Korkein kilpailussa käytettävä tasoitus on 36, ellei kilpailukutsussa ole muuta mainittu.

Viikkokilpailut

Viikkokilpailuihin ilmoittaudutaan aikavarauksen yhteydessä maksamalla kilpailumaksu caddie masterille. Viikkokilpailuihin voi lähteä pelaamaan kello 9.00 alkaen (lunasta kortti klubilta ennen kierrosta)

Seuran järjestämät avoimet kilpailut

Avointen kilpailujen ilmoittautumisaika päättyy edellisenä päivänä kilpailua ennen kello 16.00 tai kilpailukutsussa ilmoitettavana ajankohtana. Avoimiin kilpailuihin ilmoittaudutaan caddie masterille puh. 044 7091200 tai www.ysg.fi.

Jos peruminen tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulee perumisesta ilmoittaa caddie masterille ja kilpailunjohtajalle sekä toimittaa välittömästi lääkärintodistus kilpailutoimikunnalle. Lääkärintodistuksella ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta ei peritä kilpailumaksua. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman syytä (lääkärintodistus) tapahtuneesta peruutuksesta peritään kilpailumaksu.

Sarja peruuntuu, jos osallistujamäärä on vähemmän kuin viisi. Peruutettuun sarjaan ilmoittautunut kilpailija voi osallistua kilpailunjohtajan hyväksymään toiseen sarjaan tai halutessaan luopua koko kilpailusta ilman rangaistusta.

Seuran järjestämien kilpailujen lähtöluettelot ja kilpailutulokset julkaistaan ilmoitustauluilla sekä www.ysg.fi .

Tietosuoja: Kun kilpailutoimintaan tarvitaan henkilötietoja Golfliiton, oman seuran tai muiden seurojen käyttötarkoituksiin, on rekisterin käyttäjällä vähintään informointivelvollisuus siitä mihin tietoja käytetään.

Henkilötietojen luovuttaminen tavanomaisluovutuksena ? suostumusta ei tarvita, mutta asiasta on informoitava etukäteen:

kilpailuilmoittautumiseen henkilö joutuu antamaan nimensä, seuransa ja tasoituksensa; tämän katsotaan tapahtuvan tavanomaisluovutuksena eikä suostumusta tarvita.

tavanomaisluovutus on kyseessä myös silloin, kun seuran tai liiton järjestämien kilpailujen tuloksia annetaan julkaistavaksi tiedotusvälineissä ja internetissä. Tällaisen käsittelytarkoituksen tulee kuitenkin ilmetä seuran tai liiton kilpailutapahtumia koskevista säännöistä ja siitä täytyy tavalla tai toisella informoida tarvittaessa erikseen myös kilpailun osallistujia.

Lähtöajat

Lähtöajat ovat avoimissa kilpailuissa yleensä klo 9.00 alkaen 10 minuutin välein arvotuissa kolmen hengen ryhmissä. Kilpailukutsussa on maininta mahdollisesta poikkeavasta lähtöajasta.

Pelaaminen

Harjoittelu kilpailupäivänä

Lyöntipelissä ei pelaaja saa kilpailupäivänä pelata kentällä ennen kilpailua. Reikäpelissä pelaaja saa harjoitella kilpailukentällä ennen kilpailukierrosta.

Palkinnot

Viikkokilpailussa palkitaan sarjan paras, jos osallistujamäärä 1-5, kaksi parasta, jos osallistujamäärä on 6-12 ja kolme parasta, jos yli 13 osallistujaa.

KILPAILUMAKSUT 2016

Ylä-Savon Golfseura ry:n jäsen kausipelioikeudella

Viikkokilpailut 3 euroa

Avoimet:
12 euroa

Joukkuekilpailut:
2 henkilöä 20 euroa

Vieraspelaajat
Viikkokilpailu (vieraspelaajat) 3 euroa + greenfee

Avoimet:
12 euroa + Greenfee