Mirja ja Matti Martikainen valtasivat jälleen kärkipaikat lauantaina Ahmolla, missä pelattiin KuntoStep Open. Matti voitti miesten sarjan 39 pisteellä ja naisten sarjassa ykköspaikka irtosi Mirjalle 37 pisteellä.

Hyvätasoisessa ja tasaisessa miesten sarjassa kakkoseksi pelasi Kari Leinonen 38 pisteellä ja kolmanneksi sijoittui 37 pistettä tehtaillut Ville Kauhanen.

Kauhasen lyöntitulos oli 75, joka oikeutti pokkaamaan myös päivän parhaan scratch-tuloksen palkinnon.

Naisten sarjassa kakkospalkinnon sai Ulla Väänänen 32 pisteellä ja kolmanneksi sijoittui 31 pistettä pelannut Raija Tikkanen.

Lauantain kilpailun yhteydessä juhlistettiin aiemmin viikolla 80 vuotta täyttäneen Mikko Silaskiven syntymäpäivää. Päivänsankari oli itse toivonut, että syntymäpäivää juhlistettaisiin golfkilpailulla ja vieläpä niin, että kilpailussa oli oma sarja yli 75-vuotiaille.

Uusi sarja innoitti mukaan kahdeksan senioripelaaja, joista vanhimpana golfpallolle antoi kyytiä pian 87-vuotias Vilho Aliklaavu. Päivän tulos hänellä oli 27 pistettä.

Seniorisarjan voitti 37 pistettä kerännyt Mikko Alaraasakka, kakkoseksi pelasi Jouko Kuokka 33 pisteellä ja kolmanneksi Jussi Savolainen 27 pisteellä.

Päivänsankari Mikko Silaskivi sijoittui kilpailussa seitsemänneksi 21 pisteellä.