Joonas Pirhonen voitti seuran mestaruuden sunnuntaina Ahmolla. Hän käytti kolmeen kierrokseen yhteensä 232 lyöntiä (81+73+78).

Toiseksi kilpailussa sijoittui Janne Vaarasuo tuloksella 236. Vaarasuo oli paras perjantaina (74) ja sunnuntaina (77), mutta lauantain tulos 85 teki eroa kilpailun voittaneeseen Pirhoseen.
Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Toni Heiskanen, joka pelasi Vaarasuon kanssa saman tuloksen 236 (76+82+78), mutta sijoituksen ratkaisi Vaarasuon parempi tulos päätöskierroksella.

Ulla Väänänen otti seuran mestaruuden vakuuttavasti sunnuntaina tuloksella 171 (86+85). Hän oli paras molempina päivinä.
Kakkoseksi naisten sarjassa pelasi Inkeri Pietikäinen (90+92) ja kolmanneksi Päivi Hyyryläinen (101+99).

Juniorien sarjassa tarvittiin viisi jatkoreikää mestarin selvittämiseksi. Avauspäivänä jälkeen kilpaa johtanut Jimi Nissinen pelasi sunnuntaina 92 lyöntiä tulokseen 186.
Kolmen lyönnin päässä kakkosena ollut Wille Ala-Pappila nousi 89 lyönnillä tasoihin.
Mentiin jatkoreijille, joista vasta viides toi tulosta, kun Jimi teki birdien ja Wille jäi kakkoseksi.
Kolmanneksi sijoittui Tomas Juutinen tuloksella 213.

Seuran mestaruuskilpailussa senioreiden sarjassa YSG:n mestariksi päätöspäivänä nousi Pekka Happonen. Hän pelasi sunnuntaina 81 lyöntiä, jolla yhteistulokseksi tuli 167.
Kari Leinonen pelasi sunnuntain 82 lyönnillä ja piti kakkospaikkansa tuloksella 167. Kun Happonen ja Leinonen olivat tasatilanteessa, haettiin ratkaisua jatkoreiältä. Happonen ratkaisi kilpailun ensimmäisellä jatkoreiällä birdiellä.

Avauspäivän jälkeen ykkösenä ollut Pertti Savolaisen lyönti ei ollut kohdallaan, ja hän putosi neljänneksi tuloksella 89. Kolmanneksi päätöspäivän hyvällä pelillä nousi Mikko Alaraasakka.