Golfkautta on Iisalmessa pelattu jo reilut pari viikkoa, mutta kesä on myöhässä.

Hyvä esimerkki ovat Pirkon klubilta ottamat kuvat: vasen kuva on otettu vuosi sitten 18.5., oikeanpuoleinen tänä keväänä 18.5.

Onko ihme, että väylät ovat vielä vähän ruskeita ja kenttä sieltä täältä märkä?

Eniten tässä vaiheessa odotuttaa harjoitusalue. Range on vielä niin märkä, ettei palloja voi sieltä kerätä. Viimeksi alueella on kokeiltu ajaa maanantaina, jolloin kone jumiutui markään paikkaan.

Seuraava koeajo suoritetaan keskiviikkona. Range kyllä avataan heti, kun maasto on sellaisessa kunnossa, että palloja voidaan sieltä kerätä.

Klubilla on otettu koronaohjeet hyvin vastaan ja kesäkuun alussa toimintaohjeet hieman taas muuttuvat. Jo nyt klubilta voi ostaa monia tuotteita mukaan, ja terassi voidaan avata kesäkuun puolella.

Toisaalta lisäaika on ollut hyvästä, sillä voimme vielä korjailla paikkoja ennen kuin kesän todelliset kiireet alkavat. Muun muassa wc-tiloista on paljastanut pieniä vikoja, joita pitää korjata.

Paikat olisi saatu aikaisemmin kuntoon, jos vika olisi kerrottu henkilökunnalle heti kun vika huomattiin, mutta nyt korjaaminen kestää vähän pitempään.

Golfkenttä ja sen rakennukset ovat jäsenten yhteistä omaisuutta. Jos joku huomaa jossain pieniäkin vikoja, kannattaa niistä ja sattuneista vahingoistakin kertoa henkilökunnalle mahdollisimman pian.

Onneksi pikkuvikoja on helppo korjata. Kun nyt vielä myös sää näyttää lämpenevän kohti viikonloppua, taitaa kesä sittenkin tulla myös Ahmolle!

Ahmollisin terveisin,

Tommi

Categories: 19. tee