Jo usean vuosikymmenen ajan käytössä ollut pelaajan henkilökohtainen jäsen- ja tasoituskortti siirtyy historiaan, kun Golfliiton uusi sähköinen jäsenkortti, eBirdie, otetaan käyttöön. Android- ja iOS-puhelimissa toimivasta jäsenkorttisovelluksesta tulee golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. Kortista löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot.

Lisätietoa ja ohjeita löydät täältä

Ajatus sähköisestä jäsenkortista on ollut pöydällä jo parin vuoden ajan, ja viime vuoden keväällä Golfliitto pyysi tarjoukset jäsenkorttisovelluksen tekemisestä. Toimittajaksi valikoitui lopulta CardPlus Oy, jonka kanssa yhteistyö on sujunut moitteettomasti.

”Tämä on ollut IT-projektiksi oikein mallikas. Aikataulut ovat pitäneet hyvin, ja meillä on ollut koko ajan selkeät raamit, miten edetään”, Golfliiton myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Rokala kertoo hankkeesta.

eBirdie on ollut testikäytössä talven aikana muutamassa eri golfseurassa, ja heiltä saatujen parannusehdotusten myötä korttia on hiottu julkistuskuntoon. Rokalan mukaan kortin lataajille on luvassa iloisia yllätyksiä.

”Kaikille kortin lataajille on tarjolla monia rahanarvoisia etuja. Voi sanoa, että rahalliset hyödyt ovat merkittäviä”, Rokala lupaa.

Tags:

Comments are closed