Uusia henkilöitä!

Johtokunnan kokouksessa käytiin läpi esityslistallinen asioita maanantaina.

Seuran rahastonhoitajaksi valittiin kokouksessa uutena Olli-Pekka Kuosmanen, kun pitkään ja ansiokkaasti seuran kirstunvartijana toiminut Ari Kyllönen teki tilaa. OP oli kokouksessa jo mukana ja lupautui hoitamaan pestiä ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

Toimikuntien jäsenyyksiä päivitettiin ja päiviteltiin. Monissa toimikunnissa jäseniä on mukavasti, mutta tilaa uusille jäsenille löytyy vielä. Varsinkin kilpailutoimikuntaan kaivataan sellaisia jäseniä, jotka haluavat mukaan kehittämään seuran kilpailutoimintaa. Mahdolliset yhteydenotot suoraan Harri Partaselle.

Senioritoimikunta kaipaa yhä puheenjohtajaa, mutta kokeneet pelimiehet osaavat hoitaa homman ennen kauden alkua.

Ennen kauden alkua hoidetaan kuntoon myös sääntötuntemus. YSG järjestää sääntömatkan Eerikkalaan 30.3. Kyseessä on vapaamuotoinen tilaisuus, jossa päästään tutustumaan uusiin sääntöihin. Mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi, lähdemme aamulla matkaan yhteisellä linja-autolla ja palaamme illalla. Ilmoittautumiset ja tarkempi aikataulu tulee sivuille myöhemmin.

Kokouksessa todettiin myös seuran pro-tilanne. Ajatus kahden pron toiminnasta oli johtokunnan mielestä pohdiskelun arvoinen, mutta pitkän harkinnan ja keskustelun sekä lisäselvitysten jälkeen johtokunta tuli siihen tulokseen, että pro-toimintaa jatketaan ainakin vielä ensin kesänä edellisvuosien malliin, joten Joonas Pirhonen kurssittaa uusia golffareita toukokuusta alkaen. Pro-tilannetta seurataan ja kuulostellaan kesän ajan ja asiaan palataan ensi syksynä.