Nyt se päivä koitti, jota jo pitkään osattiin odottaa: kausi on lopullisesti päättynyt.

Sää Ahmolla on lähiaikoina sellainen, että kenttätoimikunta päästi kentän vihdoin talviunille. Kentälle meneminen on siis nyt talven ajan kielletty.

Ahmon golfkaudella päästiin nauttimaan erinomaisessa kunnossa olleella kentällä ja ennenkaikkea huippukuntoisilla griineillä. Oli hieno kesä.

Kausi päättyi uuden harjoitusalueen rakentamiseen ja alueen viimeistely sekä kylvätyöt tehdään heti keväällä. Sitten vaan toivotaan, että uusi harjoitusalue tulee mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon.

Mutta eihän golfseura uinu talviuntakaan, kun uutta jo suunnitellaan. Toimikuntien jäsenet kokoontuvat perjantaina suunnittelemaan tulevaa vuotta nyt, kun ideat ovat vielä tuoreessa muistissa.

Seuran syyskokous ja pikkujoulu ovat vuorossa 23.11. Ravintola Raatihuoneella. Siellä on luvassa runsaasta palkintosadetta seuramme jäsenille erilaisissa palkintokategorioissa. Lisäksi mainiota seuraa koko illan ajan. Ilmoittaudu mukaan!

Ja Ahmolle palaamme ensi keväänä!


Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?