Kevät on edennyt jo pääsiäiseen asti ja lumet ovat saaneet kyytiä Ahmolla.

Viime vuonna vähäisen lumipeitteen vuoksi tekemättä jäänyt hiekoitus päästiin nyt tekemään juuri ennen pääsiäistä.

Kentän lumipeitetteen paksuutta seurattiin jo jonkin aikaa ja pitkään tilanne oli se, että paksun lumipeiteen vuoksi hiekan levitykseen ei päästy, kun traktori ei olisi voinut liian paksussa hangessa kulkea.

Kun lumipeite oheni muutamassa päivässä tarpeeksi, päästiin keskiviikkona tositoimiin ja levittämään samalla pitkästä aikaa kunnon kalkitus ja hiekoitus parin vuoden tauon jälkeen. Kiitos siitä kuuluu urakoitsijoille, jotka muuttivat omia suunnitelmiaan nopealla aikataululla ja kentänhoitaja Pasille, joka organisoi koko operaation parissa päivässä kun olosuhteet olivat sopivat.

Seulottua hiekkaa ei tähän aikaan vuodesta saatu, mutta Marjomäen Soralta Vieremältä tilattu hiekka näytti ennen levitystä erittäin hyvältä. Seassa on luonnollisesti joitakin sattumia, mutta kokonaisuudessaan hiekka näytti selvästi paremmalta kuin edelliskerran kuorma.

Kun alkukesästä nakellaan isommat sattumat pois pelialueelta, hiekoituksesta on varmasti hyötyä. Myös uusi ilmastuslaite auttaa alkukesällä kentän käyttöönotossa, kun ruohon juurille saadaan harjattua paremmin happea kuin aiemmin.

Kuukauden kuluttua uusi golfkausi on jo lähellä!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?