Pasi Paananen toi torstaina klubille Skickin, joka on jäsenten käytössä.

Ylä-Savon Golfseura sai torstaina oman Skickin koekäyttöön kuukaudeksi. Suunnittelija Pasi Paananen toi potkulaudan antoi samalla pienen käyttöopastuksen sen saloihin.

Skick on sähköpotkulauta, jonka kyydissä sopii kulkemaan yksi pelaaja. Pikaisen testiajelun perusteella Skickin vääntö riittää väylillä varsin mukavasti, mutta ysiväylän ylämäessä se kaipaa käyttäjältä avuksi muutaman jalkapotkun.

Skickillä ajaminen on helppoa, kaasuvipu on oikean käden peukalolla helposti säädettävissä. Jarrutus tehdän vasemmalla kädensijan kahvalla. Käsijarrun käyttäminen vaatii parin minuutin opastuksen ennen kentälle lähtemistä.

Kolmipyöräinen potkulaita voi aluksi tuntua kiikkerältä, mutta kyytiin tottuu. Ajaessa menoa pitää muistaa tasapainottaa omalla vartalolla, niin Skick kulkee tasaisesti.

Skick on kuukauden ajan YSG:n käytössä. Sinä aikana Skickin kehittäjät toivovat saavansa palautetta ja kokemuksia pelaajilta. Mikä Skickissä on hyvää ja mitä kehitettävää siinä olisi.

Golfkentät ovat yksi kohderyhmä Skickin tuleville markkinoille, joten YSG:n jäsenet pääsevät nyt testikäyttäjinä vaikuttamaan laitteeseen ennen mailmanvalloitusta. Aiemin Skickejä on muun muassa pizzaläheteillä, mutta YSG:lle tehty malli on suunniteltu golfkäyttöön. Siinä on muun muassa teline bägille sekä sateenvarjolle. Myös kännykälle on oma teline, joten mobiilisovellusten käyttäminen on vaivatonta.

Skickin koekäyttö on maksutonta. Kentällä sitä käytetään samalla tavalla kuin autoa. Ennen lähtöä kannattaa kysyä käyttöohjeistus caddiemasterilta.

Lisätietoa Skickistä

Antti Sarvela lähti heti ensimmäisenä pienelle testiajelulle.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?