Seuran johtokunta kokoontui torstai-iltana kauden ensimmäiseen kokoukseen. Kokouksessa järjestäydyttiin ja jaettiin toimintaa toimikuntiin. Myös tulevan juhlavuoden pelaamisen taksoja mietitiin.

Ensi kesän kausimaksun hinnaksi vahvistettiin 410 euroa, mikä oli myös tämän vuoden talousarvion lähtökohta. Alle 18-vuotiaat pelaavat edelleen maksuttomasti, täysi-ikäisten opiskelijoiden hinta on 199 euroa.

Yksittäisen kierroksen hinnaksi johtokunta päätti 27 euroa. Koko päivän pelimaksun hinta on 37 euroa. Näillä hinnoilla YSG lähtee juhlavuoteen yhtenä seudun edullisimmista kentistä eikä hintaa nosteta keskellä kesää, vaan näillä hinnoilla pelataan koko kesän ajan!

Seuran jäsenille edullisin pelaamisen tapa on luonnollisesti kausimaksu. Viime kaudella jäsenten keskimääräinen kierrosmäärä oli 23,2 kierrosta, joten yhden kierroksen hinnaksi jää 17,75 euroa. Ja mitä enemmän pelaa, sitä alhaisemmaksi yksittäisen kierroksen hinta laskee. Jos pelaa kauden aikana vaikka kaksi kertaa viikossa neljän kuukauden ajan, yhden kierroksen hinnaksi jää vain 12,80 euroa.

Koko kauden rajoittamattoman pelioikeuden lisäksi jäsenet voivat ostaa pelioikeuden neljäksi viikoksi (275 euroa) tai ensi kesänä vaikka viikoksi kerrallaan 125 euron hinnalla. Näitä lyhyempiä pelioikeuksia voi käyttää silloin, jos ei ole varma, pystyykö pelaamaan varmasti koko pitkän kauden ajan. Myös sarjapeliliput ovat yksi hyvä vaihtoehto satunaiselle pelaajalle.

Kokouksessa seuran varapuheenjohtajaksi valitiin syykokokouksessa kapteeniksi valittu Arto Haaksluoto. Rahastonhoitajana jatkaa Olli-Pekka Kuosmanen ja sihteeriksi Kirsi Hukkanen – he ovat johtokunnan ulkopuolisia toimihenkilöitä.

Toimikuntien toimintaa järjesteltiin hieman uudelleen, jotta työtaakkaa voidaan jakaa tasaisemmin. Samalla toimikuntien vetäjät voivat vuorotella ja jakaa tehtäviä keskenään.

Toimikuntien kokoonpanot päätetään seuraavasssa kokouksessa, joten nyt on vielä hyvää aikaa tulla mukaan kehittämään YSG:n ja Ahmon golfkentän toimintaa. Toimikuntaan kaivataan muun muassa seuraavia osaajia:

  • Kilpailujen järjestämisestä ja valmennuksesta kiinnostuneita pelimiehiä
  • Pienistä kunnostustalkoista kiinnostuneita ja pelaamisesta innostuneita senioreita
  • Seuran yhteisöllisyyttä ja klubitoimintaa kehittäviä ideanikkareita, suunnittelijoita ja toteuttajia
  • Kentän kehittämisestä kiinnostuneita golfareita, joille kentän kunto on lähellä sydäntä.

Halukkaat voivat ottaa ihan reilusti yhteyttä suoraan toimikuntien vetäjiin tai ilmiantaa itsensä johtokunnalle sähköpostilla.

Loppuu vielä muistutus, että seuran jäsenmaksut on lähetetty ja ne löytyvät postista, sähköpostista tai NexGolfin järjestelmästä. Mikäli haluat jatkossa postin sähköisesti, asetuksen muuttaminen pitää tehdä NexGolfin omissa tiedoissa. Myöhemmin keväällä lähetettävät pelikausimaksut löytävät näin tiesä suoraan sähköisiä kanavia pitkin.

Lumivalkeita talviviikkoja!

Tommi Korpihalla
Puheenjohtaja

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?