Nyt pimeni myös Ylä-Savon Golfseurassa. Black Weekendin innoittamana tarjotaan nyt ensi kauden pelioikeus tämän vuoden hinnalla! Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka.

Saat edun käyttöösi, kun maksat 415 euroa YSG:n tilille FI 82 5068 0620 0816 93 marraskuun loppuun mennessä.

Etu on tarkoitettu YSG:n jäsenille. Se voidaan myöntää myös uusille jäsenille, jotka liittyvät YSG:n jäseneksi ensi vuonna.

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan seuran syyskokouksessa 2.12. Ensi kauden pelioikeuden hinta selviää heti alkuvuodesta, kun se johtokunnassa vahvistetaan.
Yleinen hintatason nousu on kallistanut muun muassa polttoaineita ja myös sähkön hinta on noussut voimakkaasti, samoin monet muuktin kuluerät, joten on odotettavissa, että jonkinlainen korotus pelioikeuden hintaan on ensi vuodelle tulossa.

Seuraavan kerran poikkeuksellisen edullisia pelioikeuksia on tarjolla seuran pikkujoulussa jossa arpajaisten pääpalkintona on pelioikeus ensi vuodelle. Se voi silloin saada viidellä eurolla.

Pikkujoulua vietetään 2.12. kello 19 alkaen Iisalmen Seurahuoneella. Ilmoittautumiset NexGolfin kilpailukalenterin kautta. Vielä ehdit mukaan.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?