Hyvää alkanutta vuotta. Päivä pitenee nyt kukonhyppy kerrallaan ja joka hetki ollaan taas lähempänä uuden golfkauden alkua. Laitetaan nyt sormet ja varpaat pystyyn, jotta korona pysyisi aisoissa kevään ajan ja pääsisimme aloittamaan golfkauden normaalissa merkeissä.

Viime kausi oli Ylä-Savon Golfseuralle ennätyksellinen. Jäsenmäärän hienoinen alamäki saatiin taittumaan, sillä viime vuoden päätteeksi seurassamme oli jäseniä 683, joka oli enemmän kuin edellisvuonna. Kauden aikana Ahmolla kierrettiin kaikkiaan yli 18.000 kierrosta, mikä on kaikkien aikojen ennätys.

Korona teki kauden alusta vaikean, ja alkukankeutta lisäsi myös hoitokaluston tekniset vaikeudet, jotka kestivät juhannukselle saakka. Onneksi saimme koneet kuntoon ja lopulta kenttä saatiin loppukesäksi erinomaiseen kuntoon ja kausi jatkui pitkälle syksyyn. Marraskuun puolivälissä oli vielä hyviä peli-ilmoja, ja parkkipaikka oli yhtä täynnä kuin kesällä.

Viime kauden konerikkojen jälkeen olemme nyt satsanneet vahvasti koneisiin. Jo kesällä hankittiin viiltoilmastin, josta on hyötyä jo keväällä, kun pystymme harjaamaan väylät auki lumien sulettua. Lisäksi kauden päätteeksi päätimme vielä hankkia kaksi uutta ruohonleikkuria. Ne tulevat meille ensi kesäksi. Toivottavasti näillä investoinneilla pystymme pitämään kentän hyvässä kunnossa heti kesän alusta alkaen.

Kauden päätyttyä Ylä-Savon Ammattiopiston opiskelijat kävivät tekemässä pientä pintaremonttia sosiaalitiloihin, joten sielläkin on nyt hieman viihtyisämpää.

Uudistukset jatkuvat ensi kauden alussa, kun heti säiden salliessa käymme mahdollisimman isolla joukolla klubitalon kimppuun. Ulkoverhouksen maalipinta repsottaa paikoitellen niin paljon, että se kaipaa ehostusta. Haaveissa on samaan aikaan laajentaa myös terassia kentän suuntaan.

Kun vielä laitetaan kuntoilulaitteet paikalleen, otetaan uusi harjoitusalue käyttöön, uusitaan väylätaulut ja opasteet, parannetaan klubin tuotevalikoimaa ja kylvetään kentälle links-heinän koealue, alamme olla valmiita viettämään seuran juhlavuotta – vuonna 1991 perustettu Ylä-Savon Golfseura näet täyttää 30 vuotta. Uudistuksilla pyritään siihen, että juhlavuonna kenttä on hyvässä kunnossa ja paikat siistinä.

Juhlavuoden ohjelmaa aletaan pian suunnitella. Tärkeitä tapahtumia ja päivämääriä aletaan lisätä tapahtuma- ja kilpailukalenteriin sitä mukaa, kun päivät varmistuvat. Kannattaa siis seurata sivuja kevään aikana.

Johtokunnassa olemme pian päättämässä toimikunnista tulevalle kaudelle. Toimikuntiin tarvitaan aina tekijöitä, sillä ilman aktiivisia jäseniä seuramme toiminta jää liiaksi vain muutamien ihmisten harteille.

Kiinnostaako sinua esimerkiksi klubin tai kilpailutoiminnan kehittäminen? Vai haluaisitko lisää yhteisöllistä toimintaa naisille tai koko jäsenistölle?  Entäs kentänhoito, huomaatko epäkunnossa olevia paikkoja ja haluaisitko korjata niitä? Jos kiinnostaa, olet varmasti tervetullut mihin tahansa toimikuntaan. Toimikunnan jäseniltä ei erikoisosaamista vaadita, aluksi riittää pelkkä innostus seuran toiminnan kehittämiseksi. Sillä pääsee jo pitkälle.

Toimikunnat ja niiden vetäjät valitaan vielä tammikuussa, toimikunnat kootaan viimeistään helmikuussa. Jos toiminnan kehittäminen kiinnostaa, voit ilmiantaa itsesi sähköpostilla tai rohkeasti soittamalla johtokunnan jäsenille.

Seuramme toiminta on aina perustunut vapaaehtoistyöhön. Tulorahoituksessa pelimaksut ja jäsenmaksut ovat merkittävässä roolissa, joten jokaisen panos on seuran talouden kannalta tärkeä. Varsinkin nyt, kun koneita on ostettu ja keväällä on vielä remontteja edessä. Mitä aikaisemmassa vaiheessa saamme jäsenmaksut kassaan, sitä paremmin voimme valmistautua tulevan kauden remontteihin.

Olemme juuri lähettäneet jäsenmaksulaskut NexGolfiin, sähköpostiin ja postitse niille, jotka eivät vielä ole sallineet sähköistä laskutusta. Jäsenmaksu on tänä vuonna edelleen syyskokouksen vahvistama 81 euroa.

Jos haluat sähköisen laskun postilaskun sijaan, kannattaa tarkistaa omat asetukset NexGolfissa ja sallia sähköinen laskutus sivun alareunassa.

Kauden pelioikeusmaksut lähetetään tänä keväänä myöhemmin. Johtokunta vahvistaa maksuja tammikuun kokouksessaan.

Talvisin terveisin,

Tommi Korpihalla
Puheenjohtaja

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?