Seurassa on jo muutaman vuoden ajan seurattu tarkasti jäsenmäärän kehitystä ja siihen kiinnitetään nyt huomiota tosi paljon. Tänä vuonna toivotaan paljon uusia jäseniä mukaan, jotta jäsenmäärä pysyisi ennallaan tai jopa lähtisi kasvuun muutaman vuoden tauon jälkeen.

Myös pelaamisen kynnystä halutaan laskea. Tiukkaa pukeutumissääntöä Ahmolle ei koskaan ole ollut, eikä ole sitä ensi kesänäkään. Pelaaminen on lisäksi edullisinta mitä lähiseuduillta voi toivoa. Jos pelaaja käy kauden aikana pelaamassa kaksikymmentä kertaa, tulee maksuksi vain parikymppiä per kerta. Se on vähemmän kuin monissa muissa lajeissa. Kun aktiivisimmat käyvät pelaamassa varmasti tuplamäärän, ei yksi kierros Ahmolla tule maksamaan kuin aavistuksen enemmän kuin uimahallilippu.

Edullisin tapa pelaamiseen on edelleen koko kauden pelioikeus, joka maksaa 399 euroa. Se on iso summa rahaa, jos ei pelaa aktiivisesti koko kesää. Kausimaksun rinnalle otetaan ensi kesänä käyttöön kuukausimaksu. Ennen juhannusta voi ostaa neljän viikon pelioikeuden hintaan 200 euroa, ja juhannuksen jälkeen neljän viikon pelioikeus maksaa 300 euroa. Loppukesäksi, elokuun alusta alkaen koko loppukauden pelioikeus maksaa 250 euroa.

Toivottavasti uudet pelimaksut näkyvät ensi kesänä pelaajamäärissä, eikä hinta ole este pelaamiselle. Erilaisten kausi- ja kuukausimaksujen lisäksi käytössä ovat myös normaalit greenfeemaksut ja kymmenen sarjoina myytävät peliliput, mutta kuten jo alussa todettua, edullisin tapa pelata on koko kauden kestävä kausimaksu, jonka voi maksaa vaikka osamaksulla.

Helmikuussa aloitamme pikku hiljaa myös tehokehittämisprojektin, johon saamme Golflliitosta ammattilaisapua Kirsi Erofejev-Engmanilta. Tästä ja muista kevään suunnitelmista lisää tietoa lähiviikkoina.

Ja muistakaahan jännä päivä 19.2. Silloin otetaan Suomessa käyttöön maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS, ja jokainen pääsee kurkkaamaan järjestelmistä oman tasoituksensa, joka on päivitetty uuteen järjestelmään.

Kesää kohti siis mennään!

-tommi

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?