Kansallisella golfviikolla kesäkuussa päästään Ahmolla ehkä pelaamaan omaa Ryder Cupia. Johtokunnan aivonystyröistä on putkahtanut ilmoille ajatus, että jaetaan Iisalmi kahteen osaan, itään ja länteen. Rajana toimii rautatie. Sitten kisataan vastakkain. Pelipäiväksi on suunniteltu lauantai 10.6.

Ensimmäisen ajatuksen jälkeen seuran jäsenet sijoitettiin kartalle asuinpaikkojen mukaan, ja tulos näytti hienolta: jäsenistö jakaantuu mukavasti molemmin puolin rataa, joten kilpailusta tulee tasapuolinen. Johtokunnassa on mietitty erilaisia tapoja pelimuodoksi ja toteutukseksi. Yksi vaihtoehto on, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan ja kierroksen jälkeen ilmoitetaan klubille bogeypisteet. Päivän aikana pelanneiden tuloksista lasketaan joukkuekohtainen bogeypisteiden keskiarvo, jonka perusteella voittajajoukkue ratkaistaan.

Kaupunkiottelun toteutuksen suunnittelua jatketaan kevään aikana. Tapahtumaan tarvitaan hyviä yhteistyökumppaneita molemmille joukkueille radan molemmin puolin ja kaikkia muitakin hyviä ideoita voi kertoa Tommille, (0400 240759).

Kilpailu on jatkossa mahdollista muuttaa vaikka kaupungiosien väliseksi, mikäli osallistujia tulee niin paljon, etteivät kaikki kahteen joukkueeseen mahdu.

Golfviikolle on muitakin suunnitelmia jo kehitteillä.

Yrityksille, yhteisöille sekä golfviikon kansallisen teeman mukaisesti naisryhmille tarjotaan tutustumisiltoja lajiin. Parin tunnin aikana golfista saa jo hyvän käsityksen. Tavoitteena on kertoa, että golf sopii kaikille, on hienoa liikuntaa ja että YSG:llä on monipuolinen jäsenkunta: nuoria ja nestoreita, työttömiä ja tohtoreita. Golf on edullinen, mielekäs ja sosiaalinen liikuntaharrastus.

Golfviikolla pääsee perinteiseen tapaan kipinäkierrokselle jäsenen kanssa ilmaiseksi.

Klubi- ja naistoimikunnalla on suunnitelmissa myös golf-välineiden kirpputorin järjestäminen klubilla jonakin iltana.

Golfviikon päätteeksi pelataan sunnuntaina Naisten kisa 11.6. Myös tästä kerrotaan lisää, kun kilpailusuunnitelmat etenevät. Nyt kannattaa jo merkitä pelipäivät kalentereihin!

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?