Ylä-Savon Golfseuran syyskokous pidettiin perjantaina Iisalmen Seurahuonella ennätyksellisen suuren kokousväen voimin.

Kokouksessa valittiin seuran kapteeni Arto Haaksluoto jatkamaan tehtävässään seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Johtokunnan jäsenistä myös Henri Kähärä valittiin jatkamaan,

Uutena jäsenena johtokuntaan valittiin Juha Ryytty seuraavan kahden vuoden ajaksi. Paikkakunnalta pois muuttaneen Nea Alaraasakan tilalle hänen loppukautensa ajaksi valittiin Teija Pennanen.

Lisäksi johtokunnalle annettiin valtuudet tarvittaessa täydentää johtokuntaa kauden aikana. Järjestely liittyy ensi syksynä edessä olevaan puheenjohtajan vaihdokseen, sillä puheenjohtaja Tommi Korpihalla ei voi enää jatkaa tehtävässä.

Uuden puheenjohtajan haku käynnistyy välittömästi ja uusi puheenjohtajakandidaatti voidaan tarvittaessa ottaa tutustumaan johtokunnan toimintaan jo kauden aikana, kunnes lopullinen puheenjohtajavalinta tehdään vuoden kuluttua syyskokouksessa.

Mikäli tiedät kuka olisi hyvä seuraava puheenjohtaja, kannattaa vihjaista ehdokkaasta tai itsestään johtokunnalle vaikka sähköpostilla (johtokunta(a)ysg.fi)

Syyskokouksessa hyväksyttiin myös ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Toimintasuunnitelmassa ei ole suuria hankkeita, sillä Venäjän sodan ja yleisten suhdannevaihtelujen vuoksi taloustilanne on tällä hetkellä enemmän kuin haastava: mikäli polttoaineiden, sähkön, lannoitteiden ja muiden seuran toiminnalle tärkeiden hyödykkeiden kustannukset pysysvät korkealla, se jättää seuran investointivarat varsin pieneksi.

Talousarvion pohjana on ensi kauden kausimaksu, joka on 430 euroa. Jäsenmaksu pidettiin ennallaan: aikuiset 81 euroa ja juniorit 35 euroa. Talouarvion loppusumma nousee yli 180.000 euron ja on muutaman tuhat euroa voitollinen.

YSG:n toiminnan tavoitteena on edelleen tarjota golfin harrastajille mahdollisuudet lajin harrastamiseen Iisalmessa sekä tarjota myös vieraspelaajille erinomainen hinta-laatusuhde: hintatasoltaan Ahmolla pelaaminen on ehkä maakunnan edullisinta, mutta kentän kunto on jo useana vuonna ollut huippuluokkaa.

Mukavan letkeässä pikkujoulussa palkittiin Vuoden Innokkaimpana 224 kierrosta kiertänyt Esko Koistinen.

Vuoden seniorina palkittiin aktviisesti kilpailuihin, talkootoimintaan ja ohjaajatoimintaan osallistunut Arto Lappalainen.

Pikkujoulun puttikisan voitti viidennellä uusintakierroksella Eero Kärkkäinen. Illan musiikista vastasi Qvist&Sound, jossa musisoi monille iisalmelaisille tuttu Eetu Qvist.

Illan arpajaisissa harjoiteltiin ensi arpomalla Olvin, LähiTapiolan, Ysaon ja Ponssen lahjoittamilla palkinnoilla, kunnes illan pääpalkinto, pelioikeus vuodelle 2023 laitettiin peliin.

Arpajaismasiina suosi tällä kertaa numeroa 283. Listassa tuolla rivillä oli nimi Esa Hildén.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?