Kevät on jo tuloillaan ja se tarkoittaa myös golfkauden avauksen lähenevän. Johtokunta on jo kokoustanut useamman kerran ja tulevaa kesää on suunniteltu.

Kentän väylien hiekoitus on työn alla.
Kentälle uusitaan myös siellä olevia kulkuväyliä päällystämällä ne kivituhkalla. Ajankohta tarkentuu kevään aikana riippuen siitä milloin saamme kivituhkan kentälle. Myös kotisivujamme on tarkoitus uudistaa tulevalle kesälle.

Maksut pidimme aikalailla samalla tasolla ja laskut on myös lähetetty. Jos haluat maksaa osan maksuista esim. E-passilla niin jäävän maksun voi maksaa tulleen laskun tiedoilla muuttamalla summan haluamallesi. Toimistoon office@ysg.fi voi olla yhteydessä jos haluat sopia maksuista muuten.

Kymppikenttäyhteistyö myös jatkuu ensi kesänä. Kentät ovat Tahko Golf, Pielisgolf, St. Lake Golf, Eerikkala Golf ja Tarina Golf.

Kentän kunnossapitoon tulemme resurssien puitteessa panostamaan myös ensi kesänä. Konekanta lisääntyy, kun saamme Syvärigolfissa vuokralla olleet koneet takaisin. Näin ollen toivomme, että saamme pidettyä kenttämme edelleen hyvässä kunnossa.

Kilpailu- ja tapahtumakalenterikin täyttyy hyvää tahtia kilpailu-ja klubitoimikuntien toimesta. Myös junioreille pyrimme järjestämään omia kisoja kesän aikana.

Hyvää kesän odotusta,
Janne Svensk
YSG puheenjohtaja

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?