Lauantain Itä-Länsi-ottelu on kerännyt jo mukavan määrän pelaajia (yli 50), mutta nyt Lännen joukkueessa on selvästi enemmän pelaajia kuin Idässä, joten Iisalmen itäpuolelta kaivataan nyt lisää innokkaita pelaajia.

Junaran itäpuoli, muun muassa Makkaralahti, Marjahaka, Pöllösenlahti ja Lippuniemi sekä Kangaslampi saavat vielä terästäytyä. Ja samalla myös länsipuolelta sopii lisää pelaajia. Voit ilmoittautua Nexgolfin kautta tai lauantaina suoraan klubille.

Seuran sisäisessä Itä-Länsi -kilpailussa pelataan yksi kierros, eli yhdeksän väylää. Kierroksen jälkeen kortti jätetään klubille, missä kaikkien päivän aikana ysin kiertäneiden pistebogey-tulokset lasketaan yhteen ja lasketaan joukkueen keskiarvo. Parempi joukkue kruunataan YSG:n etevämmäksi puoliskoksi.

Varaa oma teeaika ja sovi itsellesi merkitsijä vaikka samasta peliporukasta, kunhan merkitsijällä on virallinen (36 tai pienempi tasoitus). Merkitsijän ei ole pakko itse osallistua kilpailuun.

Lauantaina aikana kaikki kortit, jotka jätetään klubille ennen klo 17, lasketaan kilpailuun mukaan.

Taphtumaa tukee vahvasti Iisalmen Sanomat. IS on sponsoroinut molemmille joukkueille pelihatut, mutta perjantai-iltana selvisi, että hatut ovat vielä Turussa. Jos ne eivät aamuun mennessä saavu Iisalmeen, joudutaan paremmuus ratkaisemaan omissa hatuissa.

Jos sponsorihatut myöhästyvät, ne jaetaan osallistujille jälkeenpäin. Pelihattu sisältyy kuuden euron (6 e) kilpailumaksuun.

Nämä lippikset piti tulla lauantaiksi pelaajien päihin, mutta vielä perjantaina ne sijaitsivat Turussa. Siniset Lännelle, vihreät Idälle. Ehkä pelaajilla pitää lauantaina olla päissänsä oma hatut.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?