Joukkue määräytyy asuinpaikan mukaan, rajana on karttaan vihreäällä merkitty junarata.

 

Ylä-Savon Golfseuran jäsentenvälinen Itä-Länsi -ottelu lähestyy. Junaradan itäpuolen joukkueessa on oltu aktiivisia ja ilmoittauduttu mukaan, länsipuolelta pelaajia on vielä selvästi vähemmän.

Nyt kaivataan lisää pelaajia varsinkin länsipuolelta: jos asuinpaikkasi on Peltosalmi, Luuniemi, Keskusta, Pihlajaharju tai Kirkonsalmi, ilmoittaudu mukaan. Myös itäpuolen pelaajia sopii vielä kentälle lisää.

Kysymyksessä on siis rento joukkuekisa, johon voi osallistua päivän aikana omaan tahtiin. Pelatun 9-reikäisen kierroksen kortti tulee jättää klubille klo 17:ään mennessä.

Klubilta ennen lähtöä joukkuekilpailuun osallistuvat pelaajat saavat kilpailumaksun (6 euroa) suoritettuaan kilpailuasukseen joko sinisen (länsi) tai vihreän (itä) hatun. Hattu jää kilpailun jälkeen itselle muistoksi.

Kentälle pyritään lähtemään niin, että ryhmissä on molempien joukkueiden pelaajia.

Päivän aikana pelattujen kierrosten bogeypisteet lasketaan joukkueen yhteiseen pottiin. Päivän voittajajoukkue selviää, kun lasketaan joukkueen pisteiden keskiarvo.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?