Vuosi on vaihtunut ja uusi golfkausi on päivä päivältä lähempänä. Talven aikana on edessä kentän hiekoitus ja huhtikuun lopulla alamme taas tiirailla tarkasti Ahmolle, milloin kenttä päästään avaamaan.

YSG tarjoaa taas tänä vuonna lähiseudun edullisimmat golfin harrastamisen mahdollisuudet. Syykokouksessa hyväksytyn budjetin pohjalla on ensi kauden pelikausimaksu, joka on 430 euroa. Jäsenmaksut pysyivät ennallaan (81/35e), joten koko kesän rajoittamaton pelioikeus Ahmolle maksaa aikuisilta vain 511 euroa. Alle 18-vuotiaathan pelaavat pelkällä jäsenmaksulla, joten edullisempaa pelaamista ei taida kovin läheltä löytyä.

Jäsenmaksujen pankkisiirrot lähtetään ensisijaisesti sähköpostilla lähipäivinä. Voit varmistaa sähköpostin saannin lähettämällä oman sähköpostiosoitteesi toimiston postiin office(a)ysg.fi tai soittamalla numeroon 0447091200

Laskut lähetetään tänä vuonna suoraan laskutusohjelman kautta, joten NexGolfin tieto ei riitä. Laskutuskuluja nostaa käsittely- ja postimaksut, joten paperilaskuihin tulee laskutuslisä. Suurimmalle osalle jäsenistöstä laskut lähtevät jo sähköposteihin, jotka on annettu rekisteriin. Nyt talvella on paras ja hiljaisin aika laittaa rekisteritiedot kuntoon.

Normaaliin tapaan jäsenmaksut ovat yksi merkittävimpiä tulonlähteitä alkuvuodesta, joten jotta voimme jo ennen kautta tehdä tarvittavia hankintoja, toivomme jäsenmaksuille mahdollisimman nopeaa maksuaikataulua. Eräpäivänä laskuissa on tammikuun viimeinen.

Kun olet yhteydessä Pirkko Kyllöseen sähköpostilla tai puhelimitse, samalla voit pyytää myös pelikausimaksun haluamiisi eriin.

Talviharjoittelu alkaa lähiaikoina Ysaon salissa. Harjoitusvuoroja on kaksi kertaa viikossa, ensimmäinen vuoro viikolla ja toinen lauantaina. Kun varmistamme viikonpäivän ja kellonajan, ilmoitamme siitä verkkosivulla erikseen. Tänä vuonna pyrimme saamaan harjoitusvuoroille myös ajanvarausjärjestelmän.

Myös ensi kauden suunnitelu alkaa pian. YSG:n verkkosivua seuraamalla saat nopeimmin tietoa tulevan kauden suunnitelmista. Mahdollisia idoita ja ehdotuksia johtokunnalle voi lähettää osoitteeseen johtokunta@ysg.fi

Hyvää alkunutta vuotta ja tervetuloa pitämään swingiä yllä Ysaon saliin!

Terveisin,

Tommi Korpihalla

Puheenjohtaja

Pelaaminen YSG:n hyväkuntoisella kentällä on taas tänä vuonna lähiseudun edullisinta.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?