Vuosikokous hyväksyi 12.12.2015 pidetyssä syyskokouksessaan seuran toimintasuunnitelman ja talousarvion johtokunnan esityksen mukaisesti.

Toimintasuunnitelman keskeinen tavoite on, että Ylä-Savon Golfseura tarjoaa jatkossakin sekä jäsenilleen että vieraspelaajille kohtuuhintaiset ja laadukkaat peliolosuhteet. Erityishuomiota kiinnitetään kentän pelattavuuteen ja lähipelialueiden kehittämiseen.

Talousarvion loppusumma on noin 230 000 euroa, joka on hieman pienempi kuin edellisen vuoden toteuma. Keskeisinä seuran tulonlähteinä toimivat jäsen- ja pelimaksutulot.

Seuran vuosikokouksessa tehtiin myös seuraavat henkilövalinnat johtokuntaan.

Puheenjohtajaksi vuosille 2016-2017 valittiin Kari Puumalainen.

Erovuorossa olleiden jäsenten tilalle valittiin Terhi Majamaa ja Hannu Launonen. Erovuorossa ollut Jari Aho valittiin uudelleen. Johtokunnan jäseninä jatkavat Antti Piippo sekä Tommi Korpihalla.

Toimihenkilövalinnat toimikuntien vetäjiksi tehdään tammikuun johtokunnan kokouksessa. Tiedotamme jäsenistöä valinnoista www-sivujen kautta. Seuran www-sivuilta löydät myös yhteenvedon toteutetusta jäsenkyselystä.

Jäsenmaksu on seuran talouden kannalta yksi merkittävimmistä tulolähteistä. Lisäksi jäsenmaksun suorittaminen on ehto seuraavan kauden Golfliiton myöntämän pelioikeuden saamiseksi (=greencardkortti).

Maksamalla oheisen jäsenmaksulaskun eräpäivänä varmistat jäsenyytesi hyvässä seurassa ja vakinaisen henkilöstömme palkanmaksun kauden alkuun saakka.

Menneestä kaudesta kiittäen ja pelionnea tulevalle golfkaudelle toivottaen  !

Kari Puumalainen

puheenjohtaja

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?