Johtokunnan kanssa kiertelimme kentällä keskiviikkona. Kurkkasimme jopa harsojen alla parilla viheriöllä ja pitää sanoa, että hyvältä näyttää, jopa todella hyvältä.

Väylät ovat talvehtineet hyvin. Hiekoitus ja kalkitus onnistui keväällä myös hyvin, eikä väylillä ole suuria talvivaurioita. Kenttähenkilökunta oli jo kerennyt hoitaa kakkos- ja kolmosväylät, ja ne näyttävät jo varsin pelikelpoisilta.

Kun vielä muutkin väylät keretään harjata lähipäivinä, kuivuvat ne samalla lisää.

Viheriöt on vielä peitetty harsoilla, ja kun kurkkasimme viheriön alle, siellä oli viheriö. Siis vihreä ja niin hyvässä kasvussa, että pystyleikkauksella alkaa olla jo kiire.

Näillä näkymin kenttä voidaan avata hyvillä mielin ja erinomaisessa kunnossa äitienpäivänä.

Tällä ja ensi viikolla kentällä vielä hoidetaan viheriöitä ja hoidetaan kakkosen ja kolmosen lisäksi muutkin väylät pelikuntoon.

Myös vapaaehtoiselle talkooväelle tekemistä kentällä riittää: hiekoituksen mukana on kentälle tullut jonkin verran isompia kiviä, joita kentältä voi kerätä.

Hiekkaesteiden pintaan on päässyt kasvamaan nurmituppoja, jotka bunkkereista pitä haravoida pois ennen kauden avausta.

Myös klubitalon maalaus olisi hyvä saada valmiiksi ennen kauden avausta, ja siihenkin tarvitaan useita apukäsiä seiniä sutimaan.

Seuraamme nyt tarkasti säätä. Range on vielä niin märkä, ettei pallojen kerääminen sieltä onnistu, mutta jos olosuhteet ovat hyvät, se kuivuu nopeasti. Range avataan heti kun olosuhteet sen sallivat. Samoin klubitalon maalaaminen pyritään tekemään ennen viikonlooppua, jos vaan mahdollista.

Talkooväelle tässä nyt samalla jo ennakkoilmoitus, että ensi viikonloppuna kaikkia tarvitaan. Jos talkoohaluja on jo ennen viikonloppua, kannattaa ottaa yhteyttä Ristoon (0440214516). Kentällä on monenlaista pientä puuhaa ennen isoja talkoita.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?