Lauantaina 15.6. Itä-Länsi -ottelun jälkeen vietämme klubilla rentoa ja leppoisaa jäseniltaa hyvässä seurassa.

Erikoisen mukava ja mieleenpainuva illanvietto aloitetaan juhlallisella lipunnostolla kello 18. Golfseuran virallisen lipun tilalle nostetaan hulmuamaan vihreä tai sininen YSG-lippu sen mukaan, kumpiko joukkue voittaa päivällä Itä-Länsi-kilpailun. 

Lipunnoston jälkeen aloitamme maljojen noston. Niiden jälkeen aloitamme erikoisen kilpailun, johon kaikki halukkaat voivat osallistua. Kilpailussa kierretään väylillä, mutta niitä ei pelata lainkaan perinteisellä tavalla.

Tiiauspaikalta lyödään, mutta eipä vielä kerrota minne. Palloa yritetään saada kuppiinkin, mutta eipä vielä kerrota miten.

Kaiken salamyhkäisyyden lisäämiseksi kisa käydän parikilpailuna, jossa parit arvotaan vasta juuri ennen lähtöä. Mukaan kumpikin pelaaja saa ottaa kolme (3) mailaa ja kaksi (2) palloa.

Parin tehtävänä on kiertää klubin läheisyyteen ja lähimmille väylille tehdyt taitorastit, joilta kirjataan pisteet tuloskorttiin.

Paras pari palkitaan! 

Kisan jälkeen klubilla on tarjolla kesäistä iltapalaa ja palanpainikkeeksi klubin juomia jäsenhintaan. Sään ja tunnelman salliessa illan aikana ohjelmassa myös musiikkia, karaokea ja yhteistä illanviettoa. 

Parien määrän ja iltapalan riittävyyden varmistamiseksi ilmoittauduthan iltaan mahdollisimman pian tai heti osoitteeseen ysg@ysg.fi tai viimeistään pe 14.6. klo 18 mennessä. 

Tervetuloa illanviettoon! 

Klubi- ja naistoimikunta

Nostetaanko illanvietossa klubin salkoon vihreä vai sininen YSG-lippu?

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?