Kesäkuun alussa järjestettävän kansallisen golfviikon yksi huipentuma on jälleen Ahmon golfkentällä on lauantaina pelattava yhteisöllinen Ylä-Savon Golfseuran Itä – Länsi -ottelu. Nyt ei lyödä palloa hampaat irvessä, vaan keskitytään oman joukkueen puolesta! Ja nyt saa myös epäonnistua, sillä joukkuekaverit kyllä auttavat. Nyt pelataan yhdessä, eikä tämä peli ratkea yhteen tai kahteen lyöntiin!

Koko seuran jäsenistö jaetaan Savonradan kohdalta kahtia: molempiin joukkueisiin tulee miehiä ja naisia, senioireita ja junioreita, jotka pääsevät päivän aikana mukaan selvittämään, kummallako puolella rataa asuvat etevämmät golfarit – idässä vai lännessä.

Mukaan ilmoittautuneet jäsenet saavat aamupäivällä klo 10 alkaen päähänsä joukkuehatun: Länsi pelaa sinisessä ja Itä vihreässä hatussa. Jokaiseen ryhmään laitetaan sinihattuisia ja vihreähattuisia, siis molempien joukkueiden pelaajia.

Kierroksen jälkeen tuloskortti jätetään ja bogeypisteet kerrotaan klubille, missä päivän päätteeksi klo 17 selviää kaikkien pelaajien tuloksista joukkuekohtainen keskiarvo. Parempi joukkue voittaa.

Itä-Länsi-otteluun kannattaa varmistaa oma paikka ja ilmoittautua mahdollisimman pian sähköpostilla klikkaamalla klubin osoitetta office(a)ysg.fi  tai kirjautumalla suoraan Nexgolfiin.

Kilpailumaksu on tässä yhteiskilpailussa vain seitsemän (7) euroa.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?