Ylä-Savon Golfseuran puheenjohtajaksi vuosille 2024-2025 on valittu pitkän linjan golffari Janne Svensk. Seuran syyskokous teki valinnan perjantai-iltana Ravintola Raatihuoneella.

Työnsä vuoksi puheenjohtajan paikalta väistynyt Tommi Korpihalla saa seuraajakseen mailataiturin, jonka paita roikkuu Iisalmen jäähallin katossa, mutta taitaa monet muutkin mailapelit. Svensk on vuosituhannen alussa toiminut YSG:n kapteenina kuusi vuotta. Lisäksi hänen nimensä löytyy kilpailutoimikunnan jäsenistönsä kymmeneltä eri vuodelta, joten seuran saa kokeneen puheenjohtajan.

Valintansa jälkeen Svensk sanoi seuran toiminnan säilyvän pääosin nykyisellä linjalla.

-Seuran toiminta on ollut jo pitkään hyvällä mallilla, joten suurempiin muutoksiin ei ole tarvetta. Kuten toimintasuunnitelmaan oli jo kirjattu, haluamme panostaa jatkossakin kentänhoitoon, koska kenttä on meidän käyntikorttimme. Meillä on erinomaisessa kunnossa oleva kenttä ja maakunnan edullisimmat hinnat, joten tällä linjalla on hyvä jatkaa. Toivottavasti uudetkin jäsenet ja pelaajat löytävät Ahmon.

Erovuoroisista johtokunnan jäsenistä Joonas Pirhonen ja Teija Pennanen valittiin uudelleen. Erovuorossa olleen ladykapteeni Kaisa Silaskiven tilalle esitettiin Kirsi Hukkasta ja Inkeri Pietikäistä. Suoritetun äänestyksen jälkeen johtokuntaan valittiin Kirsi Hukkanen äänin 26-9.

Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Markku Rönkkö ja Pekka Happonen.

Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelmat ja talousarvion. Lievästi ylijäämäisen budjetin loppusumma on 256 000 euroa. Ensi kesänä jatketaan kentän yleisilmeen parantamista muun muassa peruskunnostamalla kentän tiet ja polut. Toinen teema on kentänhoidon tasalaatuisuuden kohentaminen.

Kuluneen kauden katsauksessa erityisiä ilonaiheita olivat lisääntynyt jäsenmäärä, peruskurssin käyneiden määrä ja se, että matalan kynnyksen tutustumistilaisuuksiin oli osallistunut kesän aikana lähes 130 henkilöä.

Kokousillallisella onniteltiin kauden ansioituneimpia:

  • Vuoden Innokkain: Pekka Huttunen
  • Vuoden Seniori: Timo Sonninen
  • Vuoden talkoolainen: Arto Lappalainen

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?