Vielä on syksyä jäljellä, vaikka kesää ei enää tulisikaan. Mutta hyviä pelipäiviä on luvassa. Ahmo on ollut taas loppukesällä upeassa kunnossa ja talveen valmistavat kentänhoitotyöt eivät ole vielä haitanneet pelaamista. Ja toivottavasti eivät haittaakaan. Kunhan vaan muistetaan, että pakkasella kentälle ei mennä – silloin tehdään kentälle isoja vahinkoja.

Syksyn aikana on vielä muutamia asioita luvassa. Uusi kentänhoitokone pitäisi olla näinä päivinä tulossa Ahmolle, ja sillä toivottavasti päästään tekemän syksyn holkitus. Uudella koneella se olisi hyvä tehdä, sillä sen pitäisi litistää holkit niin pieneksi, etteivät ne haittaa pelaamista.

Harjoitusalueelle on tilattu suunnitellut kuntoilulaitteet, jotka varsinaisesti tulevat käyttöön ensi keväänä. Telineeseen tulee soutulaite ja tikapuihin kiinnitettäviä kuminauhoja, joilla voi lämmitellä ennen kierrokselle lähtöä tai vaikka tehdä loppuverryttelyn. Laitteet on tarkoitus asentaa maahan vielä ennen lumia.

Tämän syksyn jäsenkysely on parhaillaan menossa. Kutsu jäsenkyselyyn on tullut sähköpostissa, mutta mikäli omissa jäsentiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, kysely ei ole tullut perille. Kyselyyn pääsee myös klikkaamalla tähän linkkiin.

Seuran syyskokous järjestetään näillä näkymin 4.12. Paikaksi on tällä kertaa suunniteltu Olutmestari, mutta seurataan koronatilannetta tarkkaan ja tehdään päätöksen tuonnempana. Myös etäkokous on mahdollinen.

Syyskokouksessa tehdään myös henkilövalintoja. Erovuoroisia jäseniä on kolme, joiden joukossa muun muassa seuran kapteeni. Kapteenin tehtävistä saa lisätietoa liiton sivujen kautta, muista johtokunnan tehtävistä saa lisätietoja nykyisiltä jäseniltä ja puheenjohtajaltakin.

Johtokunnan jäsenten lisäksi myös toimikuntiin tarvitaan aina uutta virtaa ja uusia jäseniä. YSG ei ole yhtiö, vaan jäsenten muodostama yhteisö, jossa talkootyöllä on iso merkitys. Mitä aktiivisemmin jäsenet haluavat seuraa ja sen toimintaa kehittää, sitä aktiivisemmaksi koko seura muuttuu.

Tulevan vuoden mielenkiintoisena haasteena on juhlavuosi, joten mukavia kehittämistehtäviä varmasti riittää kaikille halukkaille. Jotta johtokunnassa ja toimikunnissa tiedetään mitä jäsenet haluavat, jäsenkyselyyn vastaaminen on siihen nyt erinomainen keino.

Klikkaillaan jäsenkyselyyn mukavaa syksyn jatkoa!

-tommi

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?