EI vielä. Etelä-Suomessa on päästy pelaamaan jo monta viikkoa, mutta meillä Ahmolla pitää vielä malttaa odottaa. Kentällä on vielä osittain lunta ja varsinkin märkää.

Naapurikentistä Nivalassa golfkausi on jo päässyt vauhtiin, mutta heillä on talven aikana ollut vähemmän lunta ja kentän pohja on nopeammin kuivuva kuin Ahmolla. Ahmon savipohjainen kenttä ei toivu talvesta yhtä nopeasti kuin hiekkakankaille rakennetut kentät, se on nähty jo monena keväänä.

Lähikentistä Tahko pitää mahdollisena avausta jo vappuna, mutta Tarinassa kauden avaus on äitienpäivänä, mikä on useana vuonna ollut myös Ahmon kauden avauksen ajankohta. Ahmolle tuskin vielä ensi viikolla päästään, mutta tilannetta seurataan päivittäin tarkasti.

Kentällä on tehty jo paljon valmistavia töitä. Viheriöt ovat harsojen alla ja toivottavasti pian myös harjoitusviheriö, jolla vielä viikon puolivälissä oli lunta.

Kenttä on talvehtinyt varsin hyvin. Viheriöillä on ollut hieman lumihometta, mutta juuristoon saakka se ei näillä näkymin ole päässyt. Väylät kalkittiin ja hiekoitettiin maaliskuussa, mutta kenttä on vielä niin märkä, ettei kentän pintaa ja hiekkaa ole päässyt vielä koneella harjaamaan.

Talkooväki on harsotusten lisäksi asentanut tällä viikolla uuden kuntoilulaitteen paikalleen. Se odottaa siellä valmiina toukokuuta, jolloin kausi päästään aloittamaan.

Maltetaan siis vielä tovi niin kuin naapurikentilläkin. Normaalin aikataulun mukaan kenttä avataan äitienpäivänä, eikä lumisen talven jälkeen normaalia aikaisempi kauden avaus tällä hetkellä näytä todennäköiseltä – varsinkin, kun viikonlopuksi on luvassa lisää vesisadetta.

Ja talkooporukalle kilometrin korkuinen kiitos kuntoilutelineen asennuksesta!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?