Ylä-Savon Golfseuran kausi Ahmon kotikentällä on usein avattu äitienpäivänä. Tänä vuonna äitienpäivä on jo 8. toukokuuta, joten se on normaalia aiemmin. Kun vielä yöpakkaset vaivaavat, niin kauden avaus ei toteudu vielä äitienpäivänä.

Talven masiivinen lumimäärä ei ole vielä sulanut kentällä kuin osittain. Kun vielä säänennusteissa on luvattu yöpakkasia, on kauden avaus mahdosta aikaisintaan kuun puolivälissä. Kevään etenemistä seurataan tarkasti ja kentän avaamisesta tiedotetaan, kun se alkaa olla ajankohtaista.

Klubi avasi jo ovensa maanantaina. Klubilla voi käydä hoitamassa kauden avaukseen liittyviä maksuja, kun siihen on vielä hyvin aikaa. Proshopissa on uusia palloja ja uudet tekstiilit ovat nekin jo tulossa.

Pelikausimaksujen lähettämisessä on ollut tänä vuonna vähän häikkää. Laskut pyrittiin lähettämään uudesta ohjelmasta, mutta lähettäminen ei toiminutkaan niin kuin piti.

Toinen selitys viivästyneisiin maksulappujen postituksiin on pyrkimys siirtyä sähköisiin laskuihin. Halusimme lähettää laskut edullisesti sähköpostilla, mutta kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteita ei järjestelmässämme ole.

Omat yhteystiedot voi tarkistaa kesän aikana klubilla, jotta ensi keväänä voisimme säästää pitkän pennin postimaksuissa.

Kauden alussa kentällä on edessä isot talkoot, kun on tarkoitus korjata hiekkaesteet parempaan kuntoon. Olemme tilanneet tätä tarkoitusta varten koneen jo kuukausia sitten, mutta maahantuoja ei ole vieläkään saanut valmistajalta vahvistusta siitä, joko kone on Yhdysvalloista lähtenyt. Pahimmassa tapauksessa käy niin, että bunkkeriremonttiin tarvitaan iso joukko lapiomiehiä.

Hiekkaesteiden lisäksi vielä alkukesän aikana on tarkoitus pystyttää seiskaväylän vierelle hiekkasiilo, joka jatkossa parantaa ja nopeuttaa kentänhoidon työskentelyä. Siilon, bunkkerikoneen ja uuden hiekkalevittimen hankintaan saimme kevällä EU-tukea hieman reilut 16.000 euroa.

Ahmolle on luvassa aktiivinen golfkausi, jossa on lukuisia kilpailuja, kursseja ja tutustumisiltoja enemmän kuin aiemmin. On tulossa siis vilkas kesä, mutta jokunen viikko meidän pitää sitä vielä odottaa.

Mutta sen verran hyvältä kentällä näyttää, että mikäli mitään takapakkia ei enää tule, pääsemme kentän kuivuttua pelaamaan taas hyväkuntoiselle kentälle!

Odottelevin terveisin,

Tommi Korpihalla

Tilanne Ahmolla maanantaina 2.5. Kuva on otettu klubin ikkunasta nelosväylän suuntaan.

Sellaisille viheriöille, joissa lunta ei enää ole, talkooporukka laittoi harsot jo ennen vappua.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?