Nyt ei tarvitse katsoa enää kalenteria huomatakseen, että kesä ja golfkauden avaus on jo lähempänä kuin arvataankaan.

Osoituksena tästä on muutamia yhtä varmoja kevään merkkejä kuin muuttolinnut: ensimmäinen varma asia on pelioikeusmaksujen lähettäminen ja toinen, vielä konkreettisempi kevään merkki on viheriöitten harsotus Ahmolla. Se on tehty nyt!

Lunta on vielä paljon ja on liian aikaista ennakoida, milloin kentälle päästään. Kauden avauksen ajankohta riipuu lumien sulamisesta ja kentän kuivumisesta. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, mutta vapusta ei vielä uskalla puhua, perinteiseen tapaan äitienpäivän viikonloppu lienee todennäköinen avausajankohta myös tänä keväänä.

Lauantaina Ahmolla ahersi erinomaisessa kevätsäässä kymmenkunta aktiivista talkoolaista levittämässä harsoja. Harsojen alla viheriöt pääsevät nyt toivon mukaan aloittamaan oman keväänsä ja myös kasvamaan niin, että pallo pyörii ja vierii ensi kesänä juuri sinne minne pitääkin.

Jotta pääsee nauttimaan pelikaudesta mahdollisimman pian, tulee pelikausimaksun olla maksettuna ennen kuin kentälle pääsee. Pankkisiirrot, joilla maksun voi maksaa, on lähetetty omaan Nexgolfiin, maksu löytyy Omat tiedot -sivulta kuten ennenkin.

Mikäli et ole saanut maksulappua tai haluat maksaa maksun osissa, asia hoituu palvelupäällikkö Pirkko Kyllösen kanssa.

Talvi on ollut Ahmolla varsin mukava. Lunta on vielä paljon, mutta niistä paikoista joissa kasvustoa on päästy tarkastelemaan, mitään hälyttävää ei ole ollut vielä näkyvissä. Toivottavasti sellaista ei löydykään.

Kunhan lumet kunnolla sulavat, lähenee golfkauden avaus päivä päivältä. Tulevaan juhlakauteen voidaan lähteä hyvillä mielin ja talven ja kevään aikana on tehty monia asioita viime kauden jälkeen: wc-tiloissa on tehty pientä remonttia, väylien pituudet on mitattu ja tarkistettu, uudet väyläopasteet on tilattu ja klubillekin hankittu monenlaisia uusia asioita julavuoden kunniaksi. Ja yksi hieno asia on myös jäsenmäärän kehitys viime kevääseen verrattuna. Vaikuttaa siltä, että edessä on YSG:n historian paras 30-vuotisjuhlavuosi!

Toivotaan, että kausi on meille kaikille ainakin pelillisesti yhtä juhlaa. Viralliset juhlat ovat tulossa sitten syksyllä. Kauden aikana pelataan juhlakilpailua ja asiaankuuluvat palkinnot jaetaan, mutta varsinainen 30-vuotisjuhla on tarkoitus pitää kauden päätteeksi, syyskokouksen ja pikkujoulun yhteydessä. Sitä on alettu jo suunnitella.

Nyt juhlakauden kynnyksellä seurassa on edessä parit isot talkoot joissa tarvitaan vapaaehtoisia. Ensimmäinen niistä on klubin julkisivun maalaustalkoot, joka pyritään hoitamaan jo ennen kauden alkua.

Toinen iso remontti kentällä on hiekkasesteiden korjaaminen. Sen aika on heti alkukesästä, jolloin tarvitaan taas käsipareja.

Molemmista talkoista ilmoitetaan verkkosivuilla heti kun ajankohta on päätetty.

Talkootyöhön osallistuminen on seurassamme merkittävässä roolissa. Aktiivisen takootoiminnan ansiosta pelaaminen Ahmolla on edelleen varsin edullista moneen muuhun kenttään verrattuna. Jos joutuisimme aina hankkimaan työt ostopalveluna, pitäisi meidän korottaa aika roimasti monia maksuja. Siksi talkootyö on tärkeää ja kaikille talkoolaisille kuuluu iso kiitos siitä, että he ovat mukana hoitamassa yhteistä kenttäämme.

Löytyykös sinulta hyviä valokuvia Ahmolta? Viime syksynä maalattuihin wc- ja pukuhuonetiloihin on suunniteltu isoa kuvaseinää, johon voisimme teettää suurennoksen valokuvasta. Jos sinulla on hyviä kuvia ja sellaisen saisi pukkarin seinäksi tehdä, laita ehdotuksesti tulemaan vaikka johtokunnan sähköpostiin (johtokunta(a)ysg.fi).

Mikäli hyviä kuvia tulee useita, järjestetään vaikka jäsenäänestys hienoimmista kuvista.

Vielä kun muutaman viikon maltamme, niin Ahmolla tavataan!

PJ-Tommi

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?