Pitkä ja ennätyksellinen golfkausi Ahmolla on päättymässä. Kenttä on avoinna vielä torstaina, mutta perjantaista alkaen kenttä on suljettu. Sää viilenee sen verran, että päästämme kentän talviunille ja palaamme jälleen ensin keväänä.

Talven ajan suunnittelemme uutta ja valmistaudumme edessä olevaan juhlavuoteen. Toimintasuunnitelma on työn alla ja käsitellään seuran syyskokouksessa.

Pikkujoulua emme näissä koronaolosuhteissa vietä, mutta syyskokoukseen ja palkitsemistilaisuuteen kokoonnumme perjantaina 4.12. klo 18 Raatihuoneelle.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, jonka jälkeen palkitsemme vielä kauden parhaat suoritukset. Asialistalla on muun muassa uusien johtokunnan jäsenten valinta sekä toiminta- ja taloussuunnitelmat ensi vuodelle.

Pikkusuolaisen kokoustarjoilun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen johtokunta(a)ysg.fi tai verkkosivuilla osoitteessa ysg.fi/osallistu

Kun pallo jää pinnalle nelosen lammessa, on se merkki siitä, että golfkausi on päättymäisillään. Kuva: Kari Tuppurainen

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?