Kun perjantaina ja viikonlopun aikana katsoo ulos, ei uskoisi, että ensimmäiset golfkentät ovat jo avanneet rangensa Suomessa. Mutta kyllä me kesää kohti mennään täälläkin.

Vuoden ensimmäisten kuukausien aikana johtokunnassa on päätetty monia ensi kauteen liittyviä asioita. Hinnat on päivitetty viime syksynä syyskokouksen viitoittamalle tasolle ja tulevana kesänä YSG:n jäsenille on tarjolla jäsenetuna edullisemmat greenfeehinnat, vaikkakin kausimaksun maksamalla pelaaminen tulee edelleenkin edullisimmaksi, jos pelaa enemmän kuin parikymmentä kierrosta kesän aikana.

Kilpailutoimikunnassa on tehty erinomaista työtä ja yhtä upealta näyttää tulevan kesän kilpailukalenterikin – ennätyksellisen vilkkaalta. Myös valmennustoimikunnassa tullaan panostamaan uusien jäsenien hankintaan ja koulutusten järjestämiseen. Talkootoimikunta suunnitellut ja hommannut uusitulle rangealueelle uudet lyöntialustat. Talvella on tehty erinomaista työtä kaikilla osa-alueilla.

Kauteen valmistautuminen on muutenkin sujunut hyvin. Yhteistyökumppanit ovat yhtä lukuunottamatta jatkaneet yhteistyötään YSG:n kanssa ja halunneet tukea golfin harrastamista Ylä-Savossa. Ainoastaan kuutosväylä on vielä vailla yhteistyökumppania, mutta toivottavasti sellaisen vielä löydämme. Mahdolliset vihjeet ja yhteydenotot voi osoittaa johtokunnalle.

Ensi kesän kausityöntekijät olemme saaneet sovittua ennätyksellisen aikaisin. Merkittävä seikka henkilöstön löytämiseen on, että klubilla jo useana kesänä työskennellyt Katri Hynynen ilmoitti jo talvella haluavansa töihin taas ensi kesänä.

Myös kentänhoidossa päätään ripeästi tositoimiin, kun jo kahtena aiempana kesänä kentänhoidossa työskennellut Topi Juutinen tulee jälleen remmiin jo huhtikuun puolella.

Katrin ja Topin lisäksi kausityöntekijlöiksi tulevat ensi kesänä monille kentältä tutut lady-kapteeni Kaisa Silaskivi klubille ja Harri Partanen kentänhoitoon. Heidän oma yrityksensä KuntoStep jatkaa toimintaansa normaalisti kesän ajan ja Kaisa ja Harri jatkavat edelleen yrittäjinä, mutta kun kesän on kuntosalilla hiljaisempaa aikaa, he tekivät seuralle tarjouksen, jossa tarjosivat omaa työpanostaan kesän ajaksi.

Hyviä uutisia saimme äskettäin myös Ylä-Savon Veturilta. Jo viime kesänä suunnittelimme kentällä käytettävien hiekkojen varastointia siiloon, josta lastaaminen sujuisi ketterämmin kuin kentän reunalla röhnöttävistä säkeistä lapioimalla.

Paketoimme siilon hankinnan osaksi investointihanketta, jossa hankitaan myös uusi dressausvaunu (hiekan levitysvaunu) viime syksynä sräkyneen vanhuksen tilalle. Lisäksi hankkeeseen laitettiin vielä bunkkereiden reunojen leikkauskone. Tälle lähes 50.000 euron hankinnalle olemme saamassaYlä-Savon Veturin kautta EU-tukea hieman yli 15.000 euroa! Toivotaan, että esitys menee vielä läpi Ely-keskuksessa.

Tulevaa kesää voidaan siis jo odottaa hyvillä mielin ja kyllähän me jo kuukauden kuluttua olemme huomattavan paljon lähempänä uuden golfkauden alkua.

Alkukaudesta kaivataan isoa talkoojoukkoa hiekkaesteiden reunojen korjaamiseen, mutta siitä tiedotetaan lähempänä, kun kentälle päästään hommiin. Sekin meillä on jo tiedossa, että alkukaudesta rangella tehdään vielä kylvötöitä ja nurmirangea ei vielä alkuvaiheessa ole, mutta onneksi rangelle on tulossa uudet lyöntialustat ja matot.

Ja jos mailanheilutteluhalut alkavat käydä ylivoimaiseksi, tuntumaa voi käydä hakemassa ennen kauden alkua Ylä-Savon ammattiopiston salissa, jossa seuran jäsenille on maksuton lyöntivuoro keskiviikkoisin klo 19-21 ja lauantaisin klo 12-15.

Odotusarvoa uutta kautta kohti voi nostaa myös sillä, että tilaa jo itselleen valmiiksi seurapaidan, joista voi tehdä ennakkovarauksen ennakkohinnalla ennen kuin ne loppuvat. Paitavarauksia on tehty on aika mukavasti!

Keväisin terveisin,

Tommi Korpihalla
Puheenjohtaja

Rangen maa-aines vaihdettiin viime syksynä ja alue kylvetään alkukesästä. Rangelle saadaan kauden alkuun uudet lyöntialustat ja lyöntimatot

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?