Tämän viikon lämpöasteet ja vesisateet ovat saaneet aikaan se, että Ahmon golfkentän alueella kevät ottanut isoja harppauksia. Kun vielä viikko sitten lunta oli paikoitellen lähes metri, on nyt jo ysiväylän viheriö osittain paljastunut. Ja mikä parasta – vihreänä.

Kentälle tehtiin heikoitus pääsiäislauantaina ja hangen päälle mennyt hiekka sai aikaan sen, että hiekoituksen kohdalla lumen sulaminen on ollut ripeää. Väylien kohdalla lunta ei siis ole enää lähes niin paljon kuin väylien ulkopuolella.

Ensi viikolle on luvattu vielä yöpakkasta, mutta viheriöt laitetaan mahdollisimman nopeasti harsojen alle valmistautumaan tulevaan kauteen.

Johtokunnan kokouksessa torstaina arvioitiin, että äitienpäivä on edelleen hyvä tavoite kauden avaukselle, jos kevät etenee näin nopeasti. Lumien sulamista ja olosuhteiden kehittymistä seurataan nyt tiiviisti. Range saatetaan avata jo aikaisemmin, mikäli olosuhteet sen sallivat.

Tiedotamme kevään etenemisestä nyt jatkuvasti, jotta jäsenet eivät lähiviikkojen kelirikkoaikana aiheuttaisi ylimääräistä iikennettä Kotaniementielle. Kentän avaamisesta tiedotetaan kyllä hyvissä ajoin.

Hiekoituksen jälkeen väylien kohdalta lumi on sulanut nopeasti.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?