Ylä-Savon Golfseuran kevätkokous pidettiin 11.4. Ylä-Savon ammattiopistolla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin tilit ja toimintakertomus ja myönnettiin vastuuvapaus asianosaisille.

Viime vuonna seurassamme oli jäseniä 778, Ahmolla pelattiin 14467 kierrosta ja kentälle tehtiin useita parannuksia, muun muassa uudet teeboksit. Kuutosväylän oja lapioitiin umpeen ja kakkosella ja seiskalla muutamia märkiä kohtia salaojitettiin.

Kokouksessa puhuttiin hieman tulevasta kaudesta. Suunnitelmissa on parantaa viitosen vasemmassa reunassa olevaa märkää kohtaa. Alkuperäöisen suunnitelman mukaan siihen piti tulla vesieste, mutta toisin kävi. Kenttätoimikunta alustavissa ”kairauksissa” totesi, että lähes koko se alue, johon lammen piti tulla, on aivan posketonta suota johon kairakeppi meni (10 sentin roudan puhkaistuaan) kevyesti painamalla koko pituudeltaan kuin veitsi sulaan voihin. Eli siellä ei mikään vesi pysy ja kaivuu on lähes mahdotonta, koska koneet uppoavat sinne kun reunat ja pohja pettää.

Uusi suunnitelma on, että  ajetaan sopiva määrä maita väylän vetiselle kohdalle siten, että siihen tulee tasainen kumpu. Väylän/raffin vasemmalle puolelle tulee oja, joka laskee poikkiojaan. Kummulta ohjaamme salaojilla vedet uuteen ojaan ja edelleen poispäin. Tästä operaatiosta syntyy mahdollisesti puolet vähemmän kustannuksia kuin aiemmin suunnitellusta lammentekovaihtoehdosta.

Lisäksi kokouksessa kerrottiin, että olemme mukana kevätmessuilla 22.5. Kansallisen golfviikon ohjelmasta on tulossa uutta tietoa pian tänne.

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?