Ahmon golfkausi saatiin lauantaina käyntiin mainion talkooväen voimin. Kun kymmeneltä piti talkoot aloittaa, innokkaimat olivat tulleet hommiin jo ennen yhdeksää!

Aamupäivän aikana haravoitiin viheriöiden ympäryksiä, lyöntipaikkoja ja yleisiä alueita. Roskalavalle kertyi vuosien aikana kertynyttä kuormaa ja talven jäljet saatiib haravoitua monin paikoin niin piiloon, että ensi viikon lämpimät säät ovat nyt tervetulleita.

Puuhastelun jälkeen talkooväestä osa nautiskeli maukkaasta keitosta ja lähti sen jälkeen kentälle golfkauden avaukseen. Osa talkooväestä kiirehti ensin kentälle ja nautiskeli keittolounaan aurinkoisen päivän päätteeksi.

Talkooväkeä ilmaantui paikalle mukavan paljon. Alueet saatiin ripeästi siistiin kuntoon. Kaikille talkoolaisille kuuluu iso kiitos lauantaipäivän työskentelystä, mutta ennen kaikkea Risto Niskaselle ja hänen aktiiviporukalleen, joka on tehnyt kentällä töitä monen talkootekijät edestä.

Ristolle ja muulle talkooporukalle, jotka hoitivat klbin julkisivun maalausurakan, voimme aina tarjota kahvit kentällä tavatessamme. Oli enemmän kuin kohtuullista, että Riston lisäksi muun muassa Matti ja Riitta Veteli, Ulla Väänänen, Pate Niiranen, Matti Katainen, Arto Lappalainen, Irja Niiranen, Jorma Ripatti, Matti Martikainen, Markku Rönkkö ja Tapani Jalkanen pääsivät kentälle ensimmäisenä!

Sunnuntaista alkaen kenttä on avoinna normaalisti.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?