Klubin läheisyyteen on tulla tupsahtanut joukko aurinkopaneeleita. Ne ovat menossa klubin katolle, mutta valitettavasti asennusfirma pääsee asentamaan ne vasta ensi viikon lopulla.

Syynä aikataulun venymiseen on ollut tietokatkos. Olemme odottaneet tietoa asennuksesta, että pääsemme asiasta tiedottamaan. Asennusfirma on samaan aikaan odottanut tietoa toimitusajasta, jotta pääsisi asennuspäivän meille ilmoittamaan.

Sitten ne yhtäkkiä tulla tupsahtivat paikalle alkuviikosta, mutta nyt asentajilla on jo sovittuja asennustöitä viikon verran, ennen kuin pääsevät Ahmolle.

Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sähkön hinnan voimakas nousu sai kevään aikana johtokunnan raapimaan päätään. Kun asiaa tovi tutkailtiin, päädyttiin selvittämään aurinkopaneelien hankkimista klubin katolle.

Tarjouksia kysyttiin kahdelta yritykseltä ja Väre teki YSG:lle niin mainion tarjouksen, että siihen päädyttiin.

Klubin katolle asennetaan 30 paneelia, jotka tuottavat laskelmien mukaan noin 10.600 kwh vuodessa. Viime vuoden sähkökäyttöön suhteutettuna omaan käyttöön siitä määrästä tulee 7.900 kwh ja loput 2.700 kwh myymme Väreelle.

Aurinkopaneeli maksaa nykyisellä sähkön hinnalla itsensä takaisin noin viidessä vuodessa. Sen jälkeen säästämme sähkölaskussa pari tuhatta euroa vuodessa.

Hankintaan YSG sai tukea Bisnes Finlandilta. Lisäksi energiayhtiö Väreen kanssa on sovittu myös yhteistyösopimuksen teosta, joten myös sen kautta hankinta tulee kustannuksiltaan edullisemmaksi. Kaikkiaan kustannukset jäävät selvästi alle 10.000 euron.

Aurinkopaneelit asennetaan klubin katolle etelänpuoleiselle lappeelle

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?