Huomenna lauantaina pelataan Iisalmen kaupungin 130-vuotisjuhlakilpailu, joka on saanut jo suuren suosion. Tuoreimpana joukkueena mukaan ilmoittautui vielä Golfliiton joukkue, joten haluaisimme saada mukaan vielä yhden parin, jotta kaikki lähdöt olisivat täynnä.
Kilpailuun hyväksytään yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen joukkueet. Vähintään toisen pelaajan pitää olla yrityksen palveluksessa, toinen pelaaja voi olla ulkopuolinen, kunhan vaan joukkue edustaa yritysta tai yhteisöä.
Tässä tapauksessa voidaan edustaa vaikka YSG:tä, joten kuka tahansa kaksikko voi pääsee kilpailuun mukaan.

Nopein ilmoittautuja pääsee vielä mukaan.

Kilpailussa pelataan scramble ja 18 reikää, joten hieno kisapäivä on tulossa. Kilpailumaksua ei tässä juhlakilpailussa ole, ja samaan hintaan kuuluu lounas, pelipallot ja merkkauskynä.

Ilmoittautuminen mahdollisimman pian osoitteeseen office(a)ysg.fi, tekstiviestillä/whatsupilla Henrille numeroon 0400 612765 tai suoraan NexGolfin kilpailujärjestelmään.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?