Kevät on edennyt jo pitkälle ja kesäkuu koittaa. Samalla se tarkoittaa sitä, että kauden ensimmäinen jäsenkysely lähtee pian liikkeelle.

Jäsenkyselyn teemana on tässä vaiheessa katsaus tulevaan, kun kesän kokemuksista ei vielä kannata kysyä. Siksi pääpaino on ensi talven harjoitusasioissa.

Viime talvena jäsenet jäivät pitkälti ilman talviharjoittelua, koska sopivia vuoroja ei golfharjoitteluun soveltuvista paikoista löytynyt. Se nosti esille kysymyksen, että voisiko meillä olla omat tila, jossa harjoitella. Silloin emme olisi muiden armoilla ja harjoitustila olisi käytössä omian tarpeidemme mukaisesti.

Kevään aikana johtokunnassa on selvitetty asiaa ja nyt meille olisi tarjolla hyvä tila teollisuuskylästä. Tilaa harjoitustilassa olisi lähes 300 neliötä, joten sinne voisi helposti rakennella kymmenkunta lyöntipaikkaa, puttausalueen ja ehkä muutakin.

Tila soveltuisi myös muunlaiseen harjoitteluun kuin lyönteihin: siellä voisi talviaikaan pitää tekniikkaharjoitusten ja erilaisten golfin teemaharjoitusten lisäksi myös ryhmäharjoituksia, joita voisi tehdä ilman mailoja. Fysiikkatreenejä ja muita harjoituksia.

Talviharjoitustila antaisi mahdollisuuden ympärivuotiseen harjoitteluun ja myös junioriharjoitteluun talven aikana.

Ratkaisuja ja päätöksiä tilan vuokraamisesta pitäisi tehdä kesän aikana, jotta sen voisi remontoida golfharjoitteluun sopivaksi paikaksi kesän ja syksyn aikana. Siksi toivomme, että mahdollisimman moni kävisi vastamaassa jäsenkyselyyn.

Seuraavan jäsenkysely on tulossa syksyllä, kun taas kartoitetaan kehityskohteita ja jäsenten mielipiteitä menneestä kesästä.

Tässä vaiheessa kenttä näyttää olevan myös vieraspelaajien mielestä hyvässä kunnossa. Vieraspelaajistamme reilut kymmenen on vastannut kyselyymme, ja he ovat antaneet viheriöille 83 pistettä ja harjoitusalueille 84 pistettä. Kyselyssä mukana olevien 68 golfkentän joukossa viheriöpisteet vievät meidät Suomessa sijalle 12.

Muistetaan pitää viheriöt hyvässä kunnossa ja korjata alastulojäljet, niin puttaaminen pysyvät jatkossakin yhtä hyvänä.

Hyviä lyöntejä!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?