Ylä-Savon Golfseuran Itä-Länsi -kilpailun voittoon pelasi jälleen tänä vuonna junaradan länsipuolella asuvat pelaajat.

Lännen joukkueen pistemääräksi laskettiin tasan 15, kun Idän joukkueen pistemäärä oli 14,928. Näin Ahmon golfkentän lipputankoon nostettiin jäsenillassa sininen lippu juhannukseen saakka.

Ottelu oli koko päivän ajan hyvin tasainen. Kumpikin joukkue kävi vuoron perään johdossa. Kilpailun tasaisuutta kuvaa se, että ennen viimeisiä pelaajia Itä oli vielä niukasti johdossa, mutta viimeisessä ryhmässä olleet pelaajat käänsivät tilanteen toisinpäin.

Länsi voitti Golfseuran itä-Länsi -ottelun jo kolmannen kerran peräkkäin. Viime vuonna voittomarginaali oli 0,9 pistettä, vuotta aiemmin 0,2 pistettä. Nyt ero on vaivaiset 0,082 pistettä.

”Kilpailu oli tänä vuonna äärimäisen tasainen. Tiukan kamppailun ohella päivän parasta antia oli se, että kilpailuun osallistui peräti 60 pelaajaa,” iloitsi YSG:n puheenjohtaja Kari Puumalainen.

Ahmon Golfkentän salkoon nostettiin sininen YSG-lippu, kun Länsi voitti Itä-Länsi-kilpailun.

Kansallisen golfviikon huipentumana pelatussa kilpailussa päivän parhaan tuloksen teki Lännen Pekka Happonen, jonka tulos oli 37 lyöntiä, jolla kertyi peräti 24 pistettä. Idän parhaan tuloksen pelasi Risto Salonen, joka sai 22 pistettä.

Itä-Länsi -ottelun on YSG tapa huipentaa kansallisen golfviikon tapahtumat Ahmolla. Joukkueet muodostetaan jäsenten asuinpaikan mukaan, rajana toimii junarata.

”Tämä on YSG:n näköinen rento kilpailu, joka sytyttää jäsenistön joka vuosi uudelleen. YSG ei ole kovin tiukkapipoinen golfseura, joten tällainen mukava kilpailu sopii meille mainiosti”, Puumalainen totesi.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?