Junioreiden ohjatut harjoitukset alkavat viikolla 24. Alle kymmen vuotiaiden harjoitukset ovat 8.6. alkaen maanantaisin kello 17:00 ja kestävät tunnin. Ryhmän vastuuohjaajana toimii pro Joonas Pirhonen. Muina ryhmän vetäjinä toimivat ohjaajat Janne Vaarasuo ja Jimi Nissinen. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet lapset taitotasosta riippumatta. Green cardia ei tarvitse ennestään olla. Maksu kesän ajalta on 70 € per lapsi.

Yli kymmen vuotiaiden harjoitukset ovat lauantaisin kello 16:00 13.6. alkaen. Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia. Ryhmän vastuuohjaajana toimii Janne Vaarasuo. Hinta on 80 € per henkilö kesältä.

Harjoituksissa opetellaan golfin perusasioita erilaisilla harjoitteilla, leikeillä ja peleillä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan, kehittymään ja pitämään hauskaa golfin parissa.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?