Suomen Golfliiton liittokokouksessa hyväksyttiin viime lauantaina ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus. Täyden pestin, eli kolme peräkkäistä kautta erinomaista työtä hallituksessa tehnyt Osmo Ruuska jätti paikkansa. Hänen seuraajakseen valittiin Eerikkala Golfista tuttu Aki Siren, joka nyt täyttää Osmon isot saappaat.

Aki on tuttu mies monista seuraottelusta, ja osaa varmasti pitää ysireikäisen kentän toimitusjohtajana ja puheenjohtajana myös pienten kenttien asioita esillä. Onnittelut Akille merkittävästä pestistä!

Kokouksessa tehtiin myös muutos golfliiton toimintaohjeeseen. Jo useana vuonna henkilövalintoja valmistellut valintatoimikunta teki kokoukseen kaksi ehdotusta: toinen oli hallituksen henkilökohtaisista varajäsenistä luopuminen ja toinen henkilövalintojen valmistelua koskeva muutos.

Jatkossa golfliiton toimielimiin tulee ilmoittautua ehdokkaaksi 15. syyskuuta mennessä, vaikka syyskokous on perinteisesti vasta marraskuussa. Valintatoimikunnan uudistetun ohjesäännön mukaisesti toimikunta käynnistää valintamenettelyn viimeistään 4 kuukautta ennen syysliittokokousta. Toimikunta pyytää alueita ilmoittamaan ehdokkaansa eri tehtäviin perusteluineen viimeistään 15.9, johon mennessä kaikkien ehdokkaiden on ilmoittauduttava valintaprosessiin. Ilmoitus on tehtävä ja osoitettava valintatoimikunnalle. Määräpäivän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei huomioida, eivätkä tällaiset ehdokkaat ole mukana valintaprosessissa eikä vaalissa.

Muita merkittäviä muutoksia liittokokouksessa ei käsitelty. Myös liiton jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?