Ylä-Savon Golfseuran jäsenistössä on monen lajin taitajia ja monen tason pelimiehiä piirinmestareista olympiakävijöihin ja maailmanmestareihin, mutta nyt joukkoon liitetään myös Pohjoismaiden mestari, kun Markku Laajalahti voitti keskiviikkona karavaanareiden PM-kisat. Lajina oli golf.

Mestaruuksista kilpailtiin Tarinagolfin vanhalla kentällä.

Markku voitti tasoituksellisen lyöntipelin nettotuloksella 69. Kierros Tarinassa alkoi bogeyllä, mutta kolmosväylällä se kuittaantui hienosti birdiellä. Etuysillä korttiin merkittiin birdien lisäksi kolme paria, neljä bogeytä ja pitkälle kuutosväylälle tuplabogey.

Vaikealla takaysillä saaliina oli kaksi paria, viisi bogeytä ja vain kaksi tuplaa. Tuloskortin saldo ja Markun slope 16 toi nettotuloksen 69.

Miesten joukossa Markku oli päivän paras, sillä myös isompien tasoituksen omaavien pelaajien pistebopgey-sarjassa paras tasoituksellinen lyöntitulos oli 74.

Onnittelut tuoreelle Pohjoismaiden mestarille!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?