Ahmon väyllen keskinäinen vaikeusjärjestys muuttui viime syksynä toteutetun golfliiton rating-ryhmän mittausten jälkeen.
Kaaviossa vaikein väylä vasemmalla, helpoin oikealla.

Viime syksynä alkanut Ahmon kentän reittaus on vihdoin valmistunut väylien HCP-arvoja myöten. Kenttä ja pelaajat ovat vuosien verralla muuttuneet sen verran, että HCP-arvot muuttuvat.

Kentän vaikein välylä on edelleen nelosväylä, mutta helpoin väylä muuttui talven aikana. Ahmon helpoin väylä on jatkossa ykkösväylä.

Ykkösväylän asema kentän helpoimpana väylänä on selvä: se on mittausten perusteella helpoin ja se on myös pelattujen tulosten perusteella helpoin. Ja kun kentän väylien vaikeusastetta kysyttiin pelaajillta, ykkönen oli myös kyselyissä pelaajien mmielestä helpoin väylä.

Vanhassa tuloskortissa toiseksi vaikein väylä oli kuutosväylä, mutta nyt se putosi neljänneksi, sillä mittausten perusteella kierroksen päättävä yhdeksikkö on vaikeampi. Pieniä muutoksia oli myös kentän muilla väylillä, kun muutamien väylien mittaustulokset erosivat aiemmista.

Uudet hcp-arvot vaikuttavat kentällä tasoittavien lyöntien laskentaan. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse opetella numeroita ulkoa, sillä uudet hcp-arvot painetaan uusiin tuloskortteihin sekä keväällä kentälle tuleviin uusiin väylätauluihin.

Sunnuntaina johtokunnan kokouksessa käytiin läpi viime kauden tilinpäätöstä, joka käsitellään ja hyväksytään kevätkokouksessa, joka järjestetään torstaina 6. toukokuuta kello 18 alkaen.

Johtokunta päätti, että kokoukseen on mahdollista osallistua etänä, mutta myös paikan päälle voi muutamia osallistujia tulla. Kokouskutsu julkaistaan myöhemmin, sillä koronarajoitusten vuoksi tässä vaiheessa kokousjärjestelyjä ei vielä voida päättää.

Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat sekä seuran sääntöjen muutos.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?