Myös IKH:n kisaan mahtuu osallistumaan

Kolmen seuran ottelu Nivalassa ensi lauantaina kaipaa lisää pelaajia. Eikä pelimatka ole ainakaan rahasta kiinni, koska koko reissu ei maksa osallistujalle mitään!

Nivalassa pelataan kolmen seuran kesken (YSG/NSG/StLG) seuraottelu kahdessa sarjassa: tasoituksellinen pistebogey ja tasoitukseton pistebogey. Molempiin sarjoihin voi osallistua kahdeksan pelaajaa, joista viiden parhaan tulokset otetaan mukaan seuran tulokseen. Huonolla tuloksella ei siis voi seuran pisteitä menettää.

Seuraottelu alkaa kello 10 ja Nivalaan on järjestetty yhteiskuljetus, joka lähtee K-Citymarketin pihasta lauantaina kello 7.30. Kilpailun jälkeen osallistujille on tarjolla lounas.

Kuljetuksen maksaa YSG ja seurat ovat sopineet keskenään, että kilpailumaksuja ja greenfeemaksuja ei pelaajilta peritä, joten kisareissu on todellakin maksuton.

Seuraotteluun voit ilmoittautua NexGolfin kautta.

Lauantaina Ahmolla pelataan IKH:n isännöimä golfkilpailu. Siihenkin voi osallistua, jos matka Nivalaan tuntuu liian pitkältä. Myös IKH:n kisaan ilmoittaudutaan helpommin NexGolfin kautta.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?