Golfseuran kilpailutoiminta jatkuu vilkkaana, kun heinäkuu vaihtuu elokuuksi.

Tulevana viikonloppuna pelataan Sandels Open, joka on kerännyt tuttuun tapaan pelaajia myös muista seuroista. Kilpailu on jo täynnä.

Seuraavana viikonloppuna on triplakisat. Lauantaina pelataan Ahmolla IKH Golfia, minne ilmoittautuminen on jo käynnissä. Tasoituksellisessa pistebogeyssä on yleisen sarjan lisäksi myös seniorisarjat.

Samana päivänä pelataan myös Nivalassa kolmen seuran yhteinen mittelö, kun kokoonnumme Nivalan Seudun Golfin isännöimään kilpailuun, jossa kolmas osapuoli on St Lake Golf Pyhäjärveltä.

Seuraottelussa pelataan erikseen tasoituksellinen ja tasoitukseton pistebogey. Osallistujia voi olla kahdeksan per sarja, mutta viiden parhaan kilpailijan tulokset lasketaan joukkueen pottiin kummassakin sarjassa.

Seuraottelussa ei ole osallistumismaksua ja seura kustantaa yhteiskuljetuksen Nivalaan. Startti tapahtuu K-Citymarketin pihasta lauantaina 6.8. kello 7.30.

Samana viikonloppuna pelataan sunnuntaina Iisalmen kaupungin, Iisalmen yrittäjien ja Iisalmen seudun yrittäjänaisten yhteinen kilpailu.

Pelimuoto on scramble ja sarjoja on kaksi: yrittäjäsarjassa on kaksi pelaajaa edustamansa yrityksen joukkueessa. Joukkueen toisen pelaajan tulee olla töissä kyseisessä yrityksessä, pelikaverin voi valita vapaasti. Sarja pelataan normaalilla scramblen säännöillä.

Toinen sarja on kisälli-sarja, jossa toinen pelaajista on ns. aloittelija, jolla ei vielä ole edes greencardia. Kokeneempi pelaaja lyö avaukset ja väylälyönnit, kisälli hoitaa puttaamisen. Tässäkin sarjassa joukkueen toisen pelaajan tulee olla töissä edustamassaan yrityksessä, pelikaverin voi valita vapaasti. Joukkueen slope on tasoituksellisen pelaajan slope.

Seuraavana viikonloppuna kalenterissa on Profile Scramble ennen yhtä kauden huipentumaa, seuran mestaruuskilpailuja.

Mestaruuskilpailuissa pelataan tänä vuonna kaikissa sarjoissa 2 x 18 väylää, myös avoimessa miesten sarjassa. Kilpailu pelataan lauantaina ja sunnuntaina.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen on jo käynnissä!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?