Lauantaina Ahmon golfkentällä pelatun Iisalmen kaupungin 130-vuotisjuhlakilpailun voitti erinomaisella tuloksella Normetin joukkue, jossa pelasivat Ville Kauhanen ja Pekka Nikkarinen. Kaksikko voitti joukkuekilpailun tuloksella 62 lyöntiä.

Kaksikon hyvää pelivirettä kuvaa se, että he olisivat voittaneet kilpailun ilman tasoituksiakin: joukkue käytti kierrokseen kaikkiaan vain 66 lyöntiä.

– Tahmean alun jälkeen löysimme hyvän vireen peliin ja loppua kohti tulosta alkoi syntyä. Lopussa oli vielä aika jännät paikat, mutta saimme pidettyä pelin hallinnassa, kertasi Kauhanen palkintojenjaossa.

Etuysillä joukkue teki kolme birdietä ja takaysillä vielä yhden enemmän. Ainoa kauneusvirhe kortissa oli päätösväylän bogey.

Iisalmen kaupungin 130-vuotisjuhlan ja Ylä-Savon Golfseuran 30-vuotisjuhlan kunniaksi golfkilpailuun kutsuttiin iisalmelaisten yritysten ja yhteisöjen joukkueita sekä yhteistyökumppaneita.

Erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä ja erinomaisissa olosuhteissa käydyssä joukkuekilpailussa yksi kantava teema oli yhteisölllisyys, ja golfissa jos missä siitä on aina kysymys.

Yhteisöllisyyttä oli myös päivän toiseksi parhaan joukkueen suorituksessa, sillä kakkospalkinnon pokkasi Iisalmen Peli-Karhujen joukkue, jossa pelasivat Pekka ja Otto Huttunen. Kaksikon tulos lauantaina oli niinikään 62 lyöntiä.

Kolmanneksi päivän kilpailussa sijoittui yhdistelmäjoukkue Lapp Connecto Oy/Iisalmen Konekymppi. Joukkueessa Jukka Virran ja Janne Rautulan tulos oli 64 lyöntiä.

Kilpailun kauimmaiset osallistujat olivat Etelä-Suomesta Iisalmeen tullut Suomen Golfliiton joukkue, jossa Miika ja Juha Reunama pelasivat tuloksen 78.

– Oli hienoa tulla tänne pelaamaan ja muistelamaan vähän vanhoja. Olen itse aikoinaan käynyt Ylemmäisten peltokentällä kolmekymmentä vuotta sitten, kun siellä lyöntiin palloa ämpäreihin. Nyt täälä on erinomaiset puitteet, ja siksi tuomme mielellämme Golflliton onnittellut 130-vuotiaalle Iisalmen kaupungille sekä 30-vuotiaalle golfseuralle, kertoi Miika Reunama.

Iisalmen kaupungin joukkue Pekka Partanen-Harri Honkanen sijoittui kilpailussa 67 lyönnilla 13:neksi. Kilpailuun osallistuvien kaupunkien sarjassa Iisalmi sijoittui kakkoseksi, sillä Kiuruveden kaupungin joukkueessa Lassi Myllyllä ja Matti Heikinmaa pelasivat tuloksen 65 ja sijoittuivat kokonaiskilpaulussa viidenneksi. Nurmeksen kaupungin joukkue, jossa pelasivat Petri Moilanen ja Jimi Nissinen, sijoittuivat 17:nneksi tuloksella 68.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan 30 joukkuetta, eli lähes maksimimäärä, mikä Ahmon golfkentälle voidaan ottaa. Kun Ahmoa kiersi lauantaína 60 pelaajaa, tykkäsi Iisalmen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen näkemästään.

– Todella hienoa, että saatiin näin mahtava tapahtuma aikaiseksi. Päivän aikana oli hienoa kentällä seurata, kuinka yhteisöllinen laji golf on. Kun pelimuotona oli kaksihenkisin joukkuein pelattu scramble, oli tämä erittäin onnistunut päivä. Toivottavasti tästä muodostuisi jokavuotinen perinne, Partanen toivoi.

Myös Ylä-Savon Golfseuran puheenjohtaja Tommi Korpihalla piti ensimmäistä kertaa järjestettyä tapahtumaa onnistuneena.

– Erinomainen osallistujajoukko, paras mahdollinen golfsää ja mahtavassa kunnossa oleva Ahmon golfkenttä antoivat loistavat puitteet erinomaiselle tapahtumalle. Tästä voisi todellakin tulla vaikka jokavuotinen alkukauden huipentuma Iisalmen golfkentälle.

Iisalmi 130 juhlakilpailu, scramble kahden hengen joukkuekisa

Tulokset, tasoituksellinen, par 72:

1) Normet (Ville Kauhanen, Pekka Nikkarinen) 62 lyöntiä (pelitasoitus 4)

2) Iisalmen Peli-Karhut (Otto Huttunen, Pekka Huttunen 62 (5)

3) Lapp Connecto/Iisalmen Konekymppi (Janne Rautula, Jukka Virta) 64 (6)

4) Kaiku Kids Oy (Erik Iskanius, Henri Korhonen) 64 (10)

5) Kiuruveden Kaupunki (Matti Heikinmaa. Lassi Myllylä) 65 (2)

Tulokset, scratch

  1. Normet 66,
  2. Koulutuspalvelu Pirhosen Oy (Joonas Pirhonen, Juuso Pirhonen) 66
  3. Kiuruveden Kaupunki 67
  4. Iisalmen Peli-Karhut 67
  5. 5) Ylä-Savon SOTE (Panu Karhunen, Jarno Rieppo) 70.

Tulokset kokonaisuudessaan NexGolfissa.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?