Golfseuran pikkujouluun on tulossa aika mellevätä ohjelmata ja orkesterin kappaleiden spiikkaukset saattavat tulla tarkasti savon murteella, sillä illan esiintyjäksi on varmistunut Trio Nuhapumppu, jossa omia kielisoittimiaan näppäilee Asterixin savonkielisestä käännöksestäkin tutuksi tullut Olavi Rytkönen.

Bändi ottaa Raatihuoneen haltuun illan päätteeksi. Monipuoliseen, pikkujoulumaiseen musiikkiin voi etukäteen tutustua YouTubessa.

Olavi Rytkönen on äänessä jo ennen keikkaa, sillä hän on mukana juontamassa ja jakamassa monenlaisia palkintoja. Illan aikana palkitaan aiempina vuosina tutuksi tulleiden palkintojen lisäksi muun muassa seuraavia:

  • vuoden työmyyrä
  • vuoden tsemppari
  • vuoden herrasmies / lady
  • vuoden aktiivisin jäsenbongari
  • kauden aikana eniten tasoitustaan muuttanut pelaaja
  • kauden aikana parhaiten pukeutunut jäsen
  • vuoden paras Fore-huudon huutaja
  • vuoden varmistelija
  • vuoden skini
  • ja monia monia

Jos sinulla on mielessä joku pelaaja, joka sopii edellämainittuihin kategorioihin tai haluaisit ehdottaa jotain palkintoa jollekin jäsenelle, laita ehdotuksesi sähköpostiin: ysg(a)ysg.fi

Perinteiseen pikkujouluohjelmaan kuulunut puttikisa palaa illan ohjelmaan, kun Raatihuoneella on sille tarpeeksi pitkä käytävä.

Lisäksi syödään ja juodaan hyvin ja nautitaan hyvästä seurasta. Emmekä tietenkään unohda arpajaisia, jossa pääpalkintona pelioikeus ensi kaudelle.

Raatihuoneella 23.11. klo 19 alkavaan pikkujouluun kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian klikkaamalla tätä tekstiä.

Uusia henkilöitä johtokuntaan!

Ennen pikkujoulua käydään tärkeiden asioiden kimppuun ja päätetään tulevan vuoden asioista. Kokouksessa hyväksytään muun muassa talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Kokouksessa tehdään myös henkilövalintoja. Jo tässä vaiheessa on tiedossa, että erovuoroisista jäsenistä puheenjohtaja Kari Puumalainen ja kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Harri Partanen ovat vedonneet tuleviin työkiireisiinsä ja ilmoittaneet, etteivät ole käytössä jatkokausille. Heidän lisäkseen erovuorossa on myös nais- ja klubitoimikunnan puheenjohtajana toiminut Kaisa Silaskivi.

Mikäli haluat osallistua YSG:n toimintaan, nyt on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan aktiiviseen toimintaan. Jos haluat mukaan, voit jo etukäteen laittaa johtokunnalle tietoa itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen ysg(a)ysg.fi

Seuran syyskokous alkaa Raatihuoneella 23.11. klo 18.

Ensi vuoden toiminnassa suurimpia asioita tulee olemaan harjotusalueen remontin loppuun saattaminen.

Toimikuntien suunnitteluillassa puhuttiin myös toisesta merkityksellisestä asiasta, jäsenhankinnasta. Tarvitsemme uusia kurssilaisia ja uusia jäseniä.

Toimikuntien suunnitteluillassa pohdittiin asioita monelta eri kantilta, ideoitiin muun muassa lasten leiriä, markkinointi-iskuja sekä puhuttiin kenttäalueen hyvässä kunnossa pitämisestä sekä klubitalon pienistä hankinnoista.

Kaikkiin suunnitelmiin pääsee vaikuttamaan uudessa johtokunnassa ja toimikunnissa. Kannattaa rohkeasti tulla mukaan, jos osallistuminen oman seuran toiminnan suunnitteluun kiinnostaa.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?