Kuten tarkkaavaisimmat jäsenet ovat jo huomanneet, oli tänä aamuna vähän holotna. Tai ainakin pikkuisen kylmempää kuin jääkaapissa.

Kun aamuisin on kuuraa, kentälle meneminen on kielletty. Sen merkkinä on ykkösteen poikki menevä lanka. Kentälle pääsee vähän myöhemmin, kun lämpötila nousee riittävästi lämpimän puolelle.

Kysymys on kentän kunnosta. Jäinen ruoho murtuu jalan alla ihan juuresta ja kuolee kokonaan. Jos nyt kuura-aamuina tapamme kentällä olevan kasvun, ensi keväänä kenttä ei ole yhtä hyvässä kunnossa.

Toinen tärkeä seikka on viheriöiden alastulojälkien korjaaminen. Mikäli jälkiä ei näin syksyisin korjata, altistaa se viheriöt helpommin lumihomeelle, jonka haluamme pitää poissa Ahmolta myös ensi talvena ja keväänä.

Muistetaan siis pitää kenttä hyvässä kunnossa kauden loppuun saakka. Näin varmistamme sen, että ainakaan itse emme heikennä ensi kevääksi kentän kuntoa.

Kun maassa on kuuraa, kentälle meneminen on kielletty.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?