Lumien sulettua ja jäiden lähdettyä monet ovat ehkä ajatelleet, että nytpä on helppo homma käydä täydentämässä omaa pallovarastoa golfkentän lammikoista ja ojista.

Ajatus on hyvä, mutta ei ole ollenkaan kannatettava. Jokamiehen oikeus pidä sisällään golfpalloja, joten yksityisalueelta niiiden kerääminen ilman lupaa on kielletty.

Golfseuralla on sopimus kuopiolaisen yrityksen kanssa pallojen keräämisestä lammikoista. Sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan palloja eivät muut saa sukeltaa ja kerätä. Yritys tulee keräämään palloja myös ensi syksynä.

Myös kentän ulkopuolelle menevät pallot ovat yksityisalueella, joten niitäkään ei saa ilman maanomistajaan lupaa kerätä.

Kannattaa näin kauden kynnyksellä palauttaa mieliin paikallissääntöjen 8. pykälä: väylillä 2, 6, 7 ja 8 out-rajan takana olevan ojan toiselle puolelle meneminen on kielletty. Peltoalueet ovat yksityisaluetta myös silloin, kun kausi ei ole vielä alkanut.

Maltetaan nyt vielä vähän. Taitaa olla niin, että kahden käden sormet riittävät jo siihen, kun kausi alkaa.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?